Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Wireless...От къде?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #1

    Wireless...От къде?

    Здрасти!

    Търся фирми, предлагащи wirelwss-оборудване на сносни цени, не незнайни жълти карти за по $150 и др. подобни. Моля, някой ако има информация, нека пише. Не става въпрос за една карта или една антена.

    Благодаря!




  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    553
    #2

    Wireless...От къде?

    http://www.wireless-bg.net tam ima dosta info ili idi na http://www.search.bg i napi6i bezji4en i gledai )



    WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...

  4. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #3

    Wireless...От къде?

    Точно те са едни от тези с високите цени и дървените карти... а и от сърча нищо не излиза, ти пробва ли?

    Както и да е, благодаря все пак!




  5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    118
    #4

    Wireless...От къде?

    ok vij sega man, znachi principno ne sum firma ama moga da ti kaja koi neshta sa nai kachestvenite ot opit ti kazvam che sa tezi koito ne sa v BG. V Bulgaria seki gleda da dalaveri ot bokluci

    i to ne vaji samo za wireless, ami za vsichko

    kato pochnesh ot benzin/masla/drehi/obuvki minesh prez komputri i wirelessi i tn...

    az si kupuvam neshtata i cialoto oborudvane ot USA

    poluchavash si Lifetime Warranty direktno ot SMC, a ne ot nekoia firma v bulgaria deto kato ti izgori neshto i ti kazvat che ti si si vinoven i ne nosiat otgovornost.

    Az ne se zanimavam poprincip s prodajba na takiva neshta, a i na mene mi izlizat sushtite pari. makar che cenite sa po evtini, zaradi transportnite razhodi.

    Ako niakoi go interesuva moga da zapochna po goliam biznes s prodajba na takiva neshta, ama triabva da ima povechko zainteresovani.

    Eventualnata cena za SMC 2655W v kutiika kakto si e ot SMC shte bude niakude okolo 190$

    Ako ima jelaeshti shte pomislia, zashtoto toi transporta e skup no ako porucham 10 niama da izlezne 10 puti po skup transporta... abe kakto i da e , pishete obshto vzeto i shte vidime.






  6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    37
    #5

    Wireless...От къде?

    pogledni na stranicata na Videomax ako iskash. 2 pyti sym kupuwal ot tqh pylno oborudwane (bridge, antena, kabeli i t.n.) i ne sym imal nikakwi problemi http://www.videomaxavs.com

    a inache moje da prowerish na stranicata na SMC koi sa im predstawiteli w BG. Pomnq, che bqha 3 firmi, ot koito se sestam samo za Solitron, no Solitron prodawat predimno na edro !!

    treti wariant: Kontrax.bg - predstawiteli sa na Lucent

    chetwyrti wariant: comelsoft.com - predlagat Linksys






  7. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #6

    Wireless...От къде?

    maddog, много ти благодаря за подробните разяснения за ситуацията в България, тъкмо се чудех как ли стоят нещата. Особено за бензина и маслата...

    Иначе access point-а, който ти предлагаш за $190, в щатите струва $97-$98 без доставката.



    kaktyc, Видеомакс са другата такава фирма (дето говорих по-горе), не че нещата им не стават, но се произвеждат от Ambicom (поне са точни копия) и би трябвало да струват доста по-малко. По-скоро се произвеждат от някоя китайска фирма "на ишлеме"<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>. Пък ти ги наричай ако щеш @irLAN, ако щеш Ambicom, ако щеш Евстати.



    Та, може би не съм формулирал добре въпроса: Интересувам се не непременно от маркови неща, нито от много евтини - просто търся фирма, която продава на що-годе адекватни цени - с приемливо оскъпяване за транспорт, печалба и др.




  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    118
    #7

    Wireless...От къде?

    hehe emi poneje znaete kakvi sa cenite na SMC v USA ne mislia da komentiram. Tova i sam mojesh da si go proverish i ako namerish za 80-90$ shte sum ti mnogo blagodaren da go napishesh , za da moga sled tova i az da si gi vzimam ot tam. v interes na istinata az go vzimam na 160$ s dostavka do USA i mislia che 30$ ot US do tuka e razumno oskupiavane

    estestveno vsichki privurjenici na - kupi evtinoto puk posle shte mislime, mogat da si kupuvat ot videomax bezmarkovite neshta

    To bulgaria e sviknal - zashto da kupia originalnoto kato drugoto e sushtoto, zashto da davam pari za Nike, kato gi ima sushtite dreshki i na ilienci )

    e pri tehnikata evtinoto vinagi izliza po skupo no nai dobre si go razbira chovek kato se opari sam




  10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Мнения
    14
    #8

    Wireless...От къде?

    Gledam che tuka se vodi spor koe kolko struva ta da obmenime malko opit:



    Purvo SMC ot videomax si zaslujava 175$ +DDC kato moje da se vzeme i s polovinata DDC imat i po skup variant na SMC s prerabotka deto vadi 22Dbm ishodna moshtnost ma ne si zaslujava shtot cenata e veche kum 300$ ..

    Drugia variant za ustroistva v bulgaria e comelsoft na rakovska ot tam moje da se vzimat LinkSys i oshte edni ustroistva s shodni parametri na cena ot 139$ za ne markovite i 149$ za linksys v momenta rabotja s njakolko linksysa smc i ot nemarkovite noname razbirat se perfectno kato triabva da otbeleja che na otgovorni mesta slagam samo SMC ili linksys V1 linksys V2.2 ne si zaslujava parite poneje e skopen do 40mw i e s web interface koito ne pozvoljava da mu se digne moshtnostta..

    Ako na njakoi mu triabva platka 100MW s prehodnik i pigtail prodavam edna za 120$ celia komplekt..



    A maddog za tvoito predlojenie suglasen sum za 190$ samo che pri edno uslovie iskam garanciata pri povreda da se izpulni v srok ot max 6h 7dni v sedmicata ako mojesh da go izpulnish shte kopuvam ot tebe i na 200$ ama ako stane fal i ne mojesh da izpulnish garanciata shte ti se naloji da se zapoznaesh s mnogo nepriatni hora deto subirat pari...






  11. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #9

    Wireless...От къде?

    maddog, има един сайт Price Watch, там и сам можеш да си намериш фирмите в САЩ, цените и таксите за доставка. Разбира се, говорим за цени на едро или по-точно на задължително количество...




  12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    118
    #10

    Wireless...От къде?

    takam,

    znachi za cenite niama da komentiram

    da ako vzema 1000 broiki sigurno i na 90$ shte mi gi dadat az kupuvam po 1 broika i mi se vruzva na 160$ na mene kato ne broia dostavkata

    kolkoto do garanciata - poprincip tia e dojivotna ot samia proizvoditel, no ako resha da se zanimavam s takiva neshto shte osiguria takava garancia, zashtoto ti kato mi go donesesh az ti davam novoto a puk az tova go prashtam v USA. Tova ne mi e problem vuprosa e che ponachalo az ne sum planiral da se zanimavam s prodajba, prosto spomenavah i estestveno haraktera na bulgarina e takava che da oplue ostanalite subesednici i da si misli che te pechelat nekvi ludi pari. Pri vsichki sluchai obache shte vi gfarantiram che dosega kakvoto mi se e chupilo ot videomax - se edno ne sum imal garancia !!!

    imal sum 2 sluchaia s defektni neshta i v dvata izgoriah, ako niakoi e poluchil neshto ot videomax smisul sled niakakva povreda neka se obadi.

    I edno e da si kupish neshto direktno ot proizvoditelia drugo e ot niakoi koito ne e iasno kakuv tochno se pada na proizvoditelia.

    Durja da otbeleja che Linksys v2.2 tova koeto imam az otnovo ot USA i kupeno ot linksys e Factory na 20 dBm. Neznam koe e tova na 40 mw no moito e na 100 mW.






  13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Мнения
    14
    #11

    Wireless...От къде?

    Maddog njama losho che prohojdash v biznesa za tova da ti kaja slednoto kogato mojesh da osigurish garancia na ustristvata kakto ti kazah v ramkite na 6h t.e. ne da gi prashtash do shtatite i kato se vurnat da mi go smenish shtot togava she sa minali 6meseca svirni nasam..

    Kolkoto do videomax smenjavali sa mi ustroistava dori kogato sa grumnali ot grumotevica poneje ne mogat da si pozvoljat da izgubjat klient na koito prodavat po 10 ap-ta mesechno i oshte pone dva puti poveche anteni.

    Otnosno Linksys tozi deto go kupih ot ComelSoft V2.2 beshe standarno na 35-40mw ili 13DBm kato softwarno ne moje da se setva na kolko da raboti web interfeisa e bugav i suzdava problemi moje da sum popadnal na takava pratida .. dokato WAP11 V1.1 sa nai dobrite u-va s koito sum rabotil davat po visoko kachestvo ot SMC edinstvenoto e che sa kaprizni kum zahranvaneto....

    Kolkoto do gartanciajata pri comelsoft tam e naj dobrata v bulgaria poneje Zlatko dori ne pita kakvo mu e na ustristvoto, a napravo go smenjava ili go popravja ako njama u-va v nalichnost...




  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #12

    Wireless...От къде?

    <BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

    Пък ти ги наричай ако щеш @irLAN, ако щеш Ambicom, ако щеш Евстати.

    <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>



    Stan ? Zcom ima li neshto obshto s tezi koito spomenavash?



    <font color=blue>Memento Mori</font id=blue>

  16. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #13

    Wireless...От къде?

    Ами, не съм сигурен - картите доста приличат, но не са ми попадали в ръцете... Кой ги предлага?




  17. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    372
    #14

    Wireless...От къде?

    Абе, мама му стара, пак разгледах офертите и се ядосах - защо марковите неща се предлагат на по-ниски цени от разни незнайни?!

    К'ви са тия AP по $400 на Видеомакс, да не са им златни кутиите!




  18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Мнения
    14
    #15

    Wireless...От къде?

    Ne tova sa SMC 2655 s otriazan razpredelitel za 2 anteni t.e. s 2dbm po moshten ot standartnia postaven v metalna hermetichna kutia s predpazitel za lan i gazorazrjadnik i pigtail..

    Ako go sumirame

    195$ SMC

    16$ pigtail

    18$ Lan protector

    60$ kutia

    35$ gazorazriadnik



    325$ koeto i mu e cenata za svoi hora e daje 314$ ako sa ti go kalkulirali s antena e tochno 400$






Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Продавам Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 V1.0 и wireless keyboard 6000 v2.0
    От chorlav във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-14, 11:33
  2. Продавам Belkin Wireless G Router plus wireless usb adapter
    От gamani във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-10, 14:53
  3. Wireless i-net?
    От FIFA във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 27-06-05, 08:13
  4. Wireless Lan
    От -c0mm- във форум Мрежи
    Отговори: 15
    Последно: 28-02-04, 18:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе