В момента съм на Глобул, но понеже участвам в голяма група често се случва някой да не си плати, и ни спират телефоните, докато се оправят нещата. Искам да си отделя няколко номера, като мога и да сменя оператора, стига да намеря по-подходяща програма. Става въпрос за около 6 телефона, и ме интересува да мога да говоря евтино между тях (примерно: поне 1ч месечно безплатно или 1ст/м), по възможност включени минути за други мобилни оператори, евтини разговори с други мобилни оператори и след вкл. минути. Изключително рядко се говори с фиксирани мрежи и с чужбина така, че техните цени са без значение. Да получавам ф-ра на фирма, освен ако такста за частни абонати не е с 20% по-евтина
Поогледах плановете на операторите, но понеже знам, че има и недокументирани тарифи, а и все пак повече очи ще забележат повече екстри (уловки)...
На първо четене от Вивател не си харесах нищо, Мтел имат интересен Смарт груп и Луп, Глобул също имат няколко обявени групи. Ако някой може да помогне в избора, че съм много благодарен.