Има ли някакви настройки които трябва да се направят на модема за да има интернет?Правих преинстлация на една машина и понеже никога не съм си имал работа с модеми и идея си нямам какво трябва да направя.Модема е Arris,интернета е от Кейбълтел
Има ли някакви настройки които трябва да се направят на модема за да има интернет?Правих преинстлация на една машина и понеже никога не съм си имал работа с модеми и идея си нямам какво трябва да направя.Модема е Arris,интернета е от Кейбълтел
спри firewall , дай автоматично IP конфигурация
ако не става питай за ръчни IP
Добре беше да споменеш, че става въпрос за кабелен модем. Друго което е важно по какъв интерфейс си го вързал към компютъра, USB Или LAN. В първият случай ще са ти необходими драйвери. Във вторият няй вероятно нищо няма да ти е нужно.
Да ти кажа нямам никаква идея как е бил вързан защото ми донесоха компютъра на място.Към модема има диск с драйвери,но не видях да са качени.Най-вероятно както казваш ти няма да ми иска никакви настройки.Първоначално публикувано от glarus
А компютъра има ли мрежова карта? Там където го тестваш, има ли кабелна телевизия към Кейбълтел? Свързал ли си коаксиалния кабел? Платен ли е абонамента?Първоначално публикувано от presents
Идея си нямал човека от настройки, но това не му попречило първо за забърше всичко, без да запише старите данни,
И на всичкото отгоре, не знае дори каква връзка са имали, а явно го е срам да се обади на доставчика.
Горките клиенти, дано не си им взел пари.