max skorost pri analogova linia
Един реален пример:
Преди около 1-2 години, три комютъра вързани на една аналогова линия, за 5 часа врътнахме 100 МБ без заявките /и те около 10-15 МБ/, та предполагам че това е максимума щото друг път не ми се е случвало - това е около 5,5 К.
Незнам доколко е вярно, но пишеше че е конектнат на 115200, та ако е вярно това значи това е било около половината от максималното.
115200 e скоростта на com-a, а не на модема.
Ахахахаха, значи първо не е 36.6, а 33.6, второ, не се дели на 8, а на 10, защото има бит за четност и стоп бит, какво да се прави серийни комуникации :-))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by -CTPAX-
Ахахахаха, значи първо не е 36.6, а 33.6, второ, не се дели на 8, а на 10, защото има бит за четност и стоп бит, какво да се прави серийни комуникации :-))
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Хеххе много вярно, как не съм го видял.
е да, ама модема е МОдулатор и респективно ДЕМодулатор и не се занимава с това да преобразува скоростта на данните, той само тества скоростите и ако това което се върне е без грешки, казва на компа че комуникацията е успешна и ....
и се получава нещо като overclock- нат модем както е и при дъната - поддържат по високи скорости само дето не гарантират дали ще работи.
Dr. Ross си го каза хубаво - max 3.6/7 при добра тел. линия... [:D]
kakvoto i da mi govoriat obache 7 e nedostijima skorost spored mene ;))
se pak za tolkowa godini na analogowa linia kato biah nito edin put ne sum stignal dori i 4.0 ;)
Prosto ne triabva da razgovariash i sporish s takav 4ovek, toi ne znae za kakvo stava vapros shtom si pozvoliava da go kaje!!!
3 godini na analogova liniq i samo vednaj s 4k s karta na Mobikom deto struva 35 leva neograni4en dostap.Pove4e e nevazmojno.Prosto ne se pokazva istinskata skorost