Резултати от 1 до 5 от общо 5

Запазване или възстановяване на интернет настройки след преинсталация на ХР?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009

Запазване или възстановяване на интернет настройки след преинсталация на ХР?

Здравейте,
    след вирус-атака се наложи да се преинсталира Windows-а. Помолих сервиза да запазят каквото могат, но не се сетих за настройките на интернета. Свързана съм към кабелен интернет, но нелегално, т.е. има въведена парола и username, но човека, който ми ги въведе и който ми направи настройките на компютъра е някъде по чужбина...така че...сега съм с вързани ръце!
    Та искам да ви попитам има ли начин да възстановя настройките на интернета? Има ли някаква програма или нещо подобно.. Имам още един компютър със същите настройки, може ли от него да се вземе нужната информация?
    Предварително благодаря на всички за отговорите и помощта!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Re:Запазване или възстановяване на интернет настройки след преинсталация на ХР?

Да, би трябвало да може, според тази статия: Reveal, Uncover and Show Hidden Passwords Masked Behind Asterisks or Stars

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Не знам дали ще стане, но пробвай - Files and Settings Transfer Wizard. Намира се в Start>Accessories>System Tools. Следваш инструкциите. Остовяш да ти запази само Net настройките.

5. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Не знам дали ще стане, но пробвай - Files and Settings Transfer Wizard. Намира се в Start>Accessories>System Tools. Следваш инструкциите. Остовяш да ти запази само Net настройките.
    Днес качих настройките на флашка,утре ще се опитам да ги прехвърля на другия компютър.Дано стане!

P.S. Прехвърлих настройките, но уви нищо не се получи! Продължавам да търся решение!

6. Тук е от
    Jul 2009

Ако взема LAN-картата от стария компютър и я сложа на новия, дали е възможно интернета да тръгне? Т.е. тази карта е с настройките на доставчика, но пък ми е интересно защо не ми запазиха настройките и на другата карта като преинсталираха уиндоуса...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем след преинсталация на WindowsXp.
    От Angel Svalqcha във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 28-06-13, 17:57
  2. Отговори: 6
    Последно: 10-02-13, 15:03
  3. Проблем след преинсталация на ОС.
    От monijbl във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 13-11-09, 12:54
  4. Отговори: 1
    Последно: 18-09-07, 05:49
  5. Проблем след преинсталация
    От stryper6 във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-07, 00:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе