Здравейте въпроса е следния.Искам Wireless Router, ще го ползвам за свързване на 2 лаптопа и едно pc с Wireless адаптер и едно pc с кабел.Интернет доставчика ми е BLIZOO гр.Tърговище.Препоръчаите ми добър модел на разумна цена.
Здравейте въпроса е следния.Искам Wireless Router, ще го ползвам за свързване на 2 лаптопа и едно pc с Wireless адаптер и едно pc с кабел.Интернет доставчика ми е BLIZOO гр.Tърговище.Препоръчаите ми добър модел на разумна цена.
Дай дефениция за добра цена. Безжичните мрежови карти на лаптопите какви стандарти подържат? Ако са само b/g може и с някой D-Link DIR-300 да минеш.
Wireless 802.11b/g ,е картата на единия лаптоп.На дъгия лаптоп e.802.11 b/g/n . и на PC е 802.11 b/g/n .A другото PC с кабел. Разумна цена смятам някъде 50-60лв.
stenly Забравих наи важното да кажа че сегашния ми рутер постояно забива и трябва да го рестартирам за това търся по добър.
А какъв е сегашният ти рутер ? Питам защото може да прегрява и вместо да даваш пари за нов да си решиш проблема с едно радиаторче или вентилаторче. Иначе за тези пари които си готв да отделиш ще можеш да си вземеш средна хубост 54 мегабитов.
ОК , а нещо да подържа 100-150 Mbps.И да не забива кажи модел.
За цена/качество D-Link DIR-615. Би трябвало да го намериш на цена около 80-90 лева и е с n стандарта.
Oще един въпрос между D LINK и TP LINK кое да избера ?
TP-Link че са по евтини, а явно това е целта на занятиетоПървоначално публикувано от ferrarif1
Мисълта ми беше откъм качество кой са по добри.Не от към цена.Това питам Rick
Купих TP-LINK WR841N и се надявам да нямам проблеми.За сега работи нормално.
Да се възползвам от темата на градския и да Ви помоля за помощ относно избора на рутер.
Ще сменя досегашния интернет доставчик Виваком с Близуу и ще ми е нужен безжичен рутер, който ще свързва един или два (много рядко) лаптопа и един "дърт" настолен PC, а след време може и FullHD Media Player. Моя лаптоп е със следната мрежова карта - Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Adapter, вторият е с N-стандарта, а настолния с някаква на Canyon май беше, но не се сещам вече дали беше с N-стандарта - по-скоро не, защото е купена преди 2 или 3 години за около 40лв.
Иска ми се нещо с N-стандарт и по-висока Wi-Fi връзка-300Mb/s, знам че няма нужда в момента, но ако мисля в преспектива може да ми е от полза, не за друго.
Бюджет 100лв., като желанието ми е максимално качество/цена.
Благодаря Ви предварително.
Мерцедес или Форд, кое да избера?
Естествено ако може да си позволиш мерцедеса взимаш мерцедес...
Мерцедеси има за 80К и 200К лв.Първоначално публикувано от glowndark
Посочил съм бюджет, ако може да се вместя в него ще е добре. Може да го увелича съвсем малко ако наистина си заслужава, но ти си кажи твоите предложения
"За цена/качество D-Link DIR-615. Би трябвало да го намериш на цена около 80-90 лева и е с n стандарта."
Не говоря за модели а за марки. Да сравняваш TP-LINK с D-LINK е все едно да сравняваш DELL с ACER или Мерцедес с Форд...