Niakoi da e hodil na takiva meropriatia...?
i dali si zasluzava da se dadat tolkova pari[:D]
Niakoi da e hodil na takiva meropriatia...?
i dali si zasluzava da se dadat tolkova pari[:D]
Mi slu4ajno ili ne do tam slu4ajno sam hodil ...zaslujava si ima kakvo da se nau4i makar 4e cisco imat mn typi metodi za obu4enie ama ima dosta interesni raboti.Ako si ot Burgas moga da ti kaja ima tynkaj na tia kursove.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by BAD_BOBIK
Mi slu4ajno ili ne do tam slu4ajno sam hodil ...zaslujava si ima kakvo da se nau4i makar 4e cisco imat mn typi metodi za obu4enie ama ima dosta interesni raboti.Ako si ot Burgas moga da ti kaja ima tynkaj na tia kursove.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Аз съм от Бургас и случайно и аз съм изкарал първото ниво ама това тънкаж не го разбрах!?
По принцип CCNA only няма стойност, освен ако не си решил да правиш CCNP. Някои си пишат CCNA-титлата даже на визитните картички, но това си е направо смехория. Като подготовка за изпита мога да ти препоръчам тестовете на boson- www.boson.com Вършат добра работа.
pod tankaj bad_bobik ima predwid ofertata na Informacionno ob6testwo
za studenti e 150 kinta na semestar a za raboti6ti 200.
za grupi ot 3 ma 4oweka pak e 150 ako sa rabote6ti.
za powe4e informaciq wij
www.cisco.info-soc.com
[:P]
Vecy
ako si gi razbira6 ne6tata w cisco koy znae kolko nowi raboti nqma da nau4i6.
polezna e diplomata zao6toto e mejdunarodno priznata i ako kandidatstwa6 za rabota s neq spokoyno moje6 da iska6 po wisoka zaplata w balgarski ili 4ujdi firmi.
towa mu e hubawoto.
a ako si nowak ima 6ans da razbere6 kakwo e towa mreja i koq firma e nay-dobrata w bran6a i kak moje6 da raboti6 s neynite produkti.
[^]