Dgicom & Unacs sux .... Unacs sled 2-u puso4nia satelit e pylen sux ... ni6to bg ne se otvaria kato horata
Преглед за печат
Dgicom & Unacs sux .... Unacs sled 2-u puso4nia satelit e pylen sux ... ni6to bg ne se otvaria kato horata
По добре на Дигиком да ти кажа.Говори се че щели да пуснат бърз достъп до Техно-линк-а пък и имат добро прокси
Нека повтря човека : Dgicom & Unacs sux !!!
Уж сателит на Нетисат , ма за нищо не става :)
Ami do kolkoto vsi4ki kazvat sega Digicom bil pulen sux ama nenam apak do Unacs bilo uj hubavo 6tom space net-a sa na Unacs na4i e hubavo apak bilo skupo mai neznam ne sam siguren ama mi kajeteza Unacs kolko pari trebva da se plati da se preka4a kum tqh ilki tam e s mrejova karta ?
45 евро инсталация + и месечнатакса .
С мрецова карта е .
RN - с кабелен модем .
RN i Unacs само дето до ФТП-то им е доста бавно иначе не е лошо.60к максимум е май.Аз към Комнет с 1000кб в сек мин дърпам.Пък си има и Tucows mirror дето има сички нови програмки аве общо взето ако има Комнет в квартала ти е най-добре
[?]много е зле нета-на ската така съм са набутал че незнем ко да прая рефрешнал съм са отвсякъде мамй май на глобо или диджикома ще се ходи помислете си!!!!!![:I]
Е не е много зле
Вярно, че е бавно но пък за сметка на това е неограничен!
Което за мен е по доброто решение
unacs-a naposleduk mnoo mizerii, ograni4iha skorosta ot ftp-to do 30KB pri dve konekcii :) pravete si smetkata...1 film za 6 4asa :)
един филм за 6.30 ( средно [:D] ) , а и междумрежовия трафик се опитеват да ограничат , както и има доста голям лаг при сърварите им !
a kakvo da kajem nie koito sme na skat film 48 chasa daje poveche
Скат казват, че от 01.04 ще е само за 24 часа :)))
ПС: Дано не съм объркал сметките при превръщането 60 kbps->648 мегабайта за 24 часа
po dobre edin den otkolkoto dva
Ha ha ha ha mom4eta az kvo da kaja 4e teglq edin film za 4 dena nali znaete moq problem sas neta ??
A za taq koito ne aqt mi pada neta na seki 3 , 4 4asa i e problem ne6tu sas USB-to i mi kaaat da se ka4a n Ethernet ama de da go namerq kak da se ka4a nikoi ne mi kazva :)) Ako zanete kajete mi plz 4e tuka se mu4a ot sqkade !!!!
Digicom 6te ti pusnat byrz dostyp do free.techno-link.com grynci .... tova iska investicii....a za proxy-to ... kvo me topli men tova ne6to ....az mislia da stavam abonat na cable bulgaria ... malko trafik no za kakvo mi e pove4e :) ot work-a mi stiga :)