Някои да е чувал или да знае Кейбъл БГ да пускат неограничен достъп.Това което дават сега е супер ама само за Work.За редовно сваляне не става
Преглед за печат
Някои да е чувал или да знае Кейбъл БГ да пускат неограничен достъп.Това което дават сега е супер ама само за Work.За редовно сваляне не става
Neograni4en mai niama da vidim skoro :).Po nepotvyrdeni danni Cable misliat da predlagat samo na trafik i s visoka skorost.Zasega abonatite v Mrudnik sa nai dobre pri tiah vyrzvaneto moje da stane do 2-3 dena .... a drugite ako sa kysmetlii moje do 1 mesec :)
tia ot skat ne sa osobeno kadyrni ne gi biva ush kazvaha che ftp-to im shte stane po byrzo sled mesec dva ato kakvo stana minaha a te kakvo kazvat imali tehnicheski problemi ?
kakvi li sa tezi tehnicheski problemi ?
Ами технически проблеми.Като нищо могат да ви пуснат и 200кб с сек до ФТП-то ама хич не ги е еня.Искат да изкарат някои друго левче.Мизерия просто но такава е действителността.А междудругото каква ви е връзката към пиъринга и тази навън??(за тарифата 19200)
i пиъринга и тази навън sa na edna skorost syshto i ftp-to
И колко е ?
Това ми беше въпроса :)
Минимална и максимална скорост и средно колко е?
Аз дърпам с около 2,5-3к средно, като странно нета не е постоянен, имам предвид, че лампичките премигват през 1 сек. и на FlashGet ми дава ту 5к ту 0к....абе иначе 2,5-3к :)
Забравих да кажа че съм на 19 200
okolo 4k pochti vinagi .Max 6k min 1k dobre vyrvi
az sym na 20 dolara mislia che beshe bronze vij im stranicata
аве няма какво да се лъжем - на скат 19200 колкото и да е шибана пак е по-добре от dial-up май май.
понеже и аз реших да се вържа към тях, кажете каде се слага модема: на pci слот или през някой порт? настройката му като на интернет през мрежова карта ли е?
Е, няма спор, че даже и на 19200 си е по добре от dial-up. Модема се връзва за LAN картата или за USB порта, при наличие на мрежова карта техниците предпочитат модема да се върже там.
Аве колкото Dial-up-a засега в Бургас позволява най-бърз нет на нормални цени.(като изключим разбира се че през него няма сървари с игри,филми и тн.)
бавен е dial-up-a и прекъсва през 5 минути :( правя по 30-35 миналия месец ми трябваше повече: 55 лева! това не е БТК а ДИАБЛО!
ave hora i predi li davaha taka skata: internal downstream =90kbps za 12$. demek az go razbiram 4e trqbva da teglite ot ftp-to s ~10KBites/s
Заради бонусите в момента се тегли локално с около ~18-20K