Здравейте , прекараха ми интернет по оптичен кабел до дома и искам да си взема рутер в който директно да влиза оптиката . За съжаление не откривам нищо по сайтовете . Моля ,ако някой има нещо впредвид да сподели за модел или магазин .
Здравейте , прекараха ми интернет по оптичен кабел до дома и искам да си взема рутер в който директно да влиза оптиката . За съжаление не откривам нищо по сайтовете . Моля ,ако някой има нещо впредвид да сподели за модел или магазин .
Би трябвало доставчика да ти е сложил някъв вид конвертор, които ти изкарва сигнал за нормален мрежов кабел и с RJ45 в компа/рутера.
иначе... http://www.exfiber.com/product/Fiber...ter-list1.html
или чиче гугъл за някой друг модел
Няма смисъл да търсиш, а говори с доставчика си. И да намериш някакъв рутер с оптика, най-вероятно той ще е несъвместим с оборудването на доставчика ти, така че само ще си дадеш парите. Нормалното решение ти го е написал Rick по-горе.
В момента съм с точно такъв рутер но според новия ми доставчик на интернет ,този рутер не се справя / странно с предишния доставчик този рутер работи една година без проблем / . исках да си взема друг такъв за да избегна разните допълнителни кутийки и захранвания които сега ще ми наслагат .Първоначално публикувано от Rick