Случея е следния: имам два компютъра в къщи които са свързани в мрежа с кръстосън кабел. Мога ли да контролирам звука на единия комп от другия и как става ако може. Моля ако знае някои да ме светне спешно ми се налага.[]
Случея е следния: имам два компютъра в къщи които са свързани в мрежа с кръстосън кабел. Мога ли да контролирам звука на единия комп от другия и как става ако може. Моля ако знае някои да ме светне спешно ми се налага.[]
пробвах с като направих шорт кът на саунд менажера в шернатите документи на др. комп и като го отворя от моя използва моя комп. и настроива него а не другия.
be happy
http://free.techno-link.com/Anthony/-----}}}}APPZ{{{{-----/Remote%20administrator/radmin21.zip
надявам се да се справиш с пускането на програмата
може ли още малко помощ. на IP пиша адреса на компа а на порта и на хоста какво трябва да направя. И ако компа се явява сървър трябва пак да стане нали? и съм с XP става ли за него?
puskash si remoat desktop connection ot my computer na winXP i vlizash ot drugia comp sled tova si namalqavash zvuka...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">puskash si remoat desktop connection ot my computer na winXP i vlizash ot drugia comp sled tova si namalqavash zvuka...
<div align="right">оргинално мнение на alexandro</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря! Незнаеш колко ми помогна и колко навреди на друг! Маитапя се.
Абе аз добре ти благодарих ама нещо или не стана или не го направих както трябва? Дадох му remoat desktop и сега какво би трябвало да стане все същото нещо не ми стана ясно. Ако обичаш разясни малко повече?:-)
Aми преди това трябва да разрешиш remote desktop connection на потребител задължително с парола от компа на който искаш да влезеш. Отиваш на system properties -> remote
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aми преди това трябва да разрешиш remote desktop connection на потребител задължително с парола от компа на който искаш да влезеш. Отиваш на system properties -> remote
<div align="right">оргинално мнение на Pycku</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ако си ХР и на двете машини трябва да го разрешиш и на двете машини май,