Резултати от 1 до 8 от общо 8

Избор на Интернет доставчик...мисията невъзможна:(

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2003

Моля Ви дайте съвет как да постъпя...от многото варианти останах без вариант.

Каквото и да избера за вариант все е зле.В момента съм на Dial-Up на аналогов телефон(дуплекс)мизерия демек.Пък и скоро ще ги правят цифрови.

-----------

Нямам вариант за лан до близкия клуб щото съм ма-а-а-лко по-далеч отколкото трябва(Безжичния мисля че е много скъп.Доколкото знам само Евроком предлага кабелен...ама условията са много кофти 600Мв - са 30лв.+таксата за кабелна ТВ(и модема беше няква бясна цифра).Върти ми се нещо от сорта да си пуснем един неограничен и да направим ЛАН 2-3човека(повече няма просто)

--------

Просто незнам вече...кажете с какъв Интернет сте повечето зада си направя изводите,как е най-изгодно.[?]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Просто незнам вече...кажете с какъв Интернет сте повечето зада си направя изводите,как е най-изгодно.[?]

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

С бърз и скъп []

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

wireless не е вече толкова скъпо като инвестиция - трябва ти една антена (California е най-добре - около $100; един AP - има ги на различни, но да сложим едно $150; малко кабели и това е. Разделяш го на 3 или 4 (нали сте толкова мераклиите) и се получава цифра до 150 лв. Вече нататък не знам колко е цената като трафик/скорост - ще си го проучиш. Но DeathKnight е прав - хубавият интернет е бърз и скъп (освен ако не ползваш изградена вече инфраструктура).

5. WISP
    Guest

Ами, ти си пропуснал да кажеш най-важното - откъде си, а ако си от София - от кой квартал. Има много различни възможности с различни цени.

А Wireless-а наистина вече стана достъпен - за сам човек не ти трябва АР, а карта - вече са по $60 до $80, антени има и по-евтини, а поради сгъстяването на точките за достъп, на доста места се приема и с малка антена.

6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

WISP малко се исилваш ;-) картата е вариант само за специфични условия, а там се включват и СВЧ кабели. А да и ако успее един експеримент, ще кажа от къде може да се вземат доста ефтини АП-та в момента правя опити с тях да видя доколко си струват

7. Тук е от
    Jan 2003

Вярно не казах от къде съм...София квартал Младост1,при нас до колкото знам няма никъв вариант за които да се закача.Нищо изградено няма((

Така като Ви слушам този безжичния май-май е доста скъп...забравих да кажа че Рокфелер забрави да ме спомене в завещанието си.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами, ти си пропуснал да кажеш най-важното - откъде си, а ако си от София - от кой квартал. Има много различни възможности с различни цени.

А Wireless-а наистина вече стана достъпен - за сам човек не ти трябва АР, а карта - вече са по $60 до $80, антени има и по-евтини, а поради сгъстяването на точките за достъп, на доста места се приема и с малка антена.

<div align="right">оргинално мнение на WISP</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

WISP, сметни един АР като цена, разпределена на 3 или 4 и ще разбереш, че има много повече сметка в този вариант, ако става дума за поделяне на интернет, отколкото ако се вземе карта само за един потребител. И е по-перспективно - може да се включат и още потребители. Не че няма как това да стане и с карта (тогава обаче РС с картата се ползва като gateway и трябва да е включен постоянно: определено неудобство).

10. WISP
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">WISP малко се исилваш ;-) картата е вариант само за специфични условия, а там се включват и СВЧ кабели. А да и ако успее един експеримент, ще кажа от къде може да се вземат доста ефтини АП-та в момента правя опити с тях да видя доколко си струват

<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">

Хич не се изсилвам даже, какви са тия специфични условия!? Моите клиенти повечето си работят с карти и нямат никакви проблеми. Разбира се, говоря за отделен клиент. За група - бридж (АР са много по-капризни като бридж или клиент). Но говоря за баш бридж, а не за "бриджовете" на SMC, 3com и др., които само така се казват, а всъщност са си АР.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. търси се нов интернет доставчик
    От panteroid във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 09-01-15, 17:25
  2. Интернет доставчик
    От vanio_93 във форум Технологии
    Отговори: 15
    Последно: 29-09-12, 19:20
  3. Capture Video - мисията невъзможна
    От metesator във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 10
    Последно: 31-10-06, 00:08
  4. интернет доставчик
    От ilhanbg във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 30-08-05, 18:22
  5. Да станеш доставчик на интернет.
    От Black Admiral във форум Мрежи
    Отговори: 17
    Последно: 25-04-05, 16:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе