Почти е сигурно, че ще купувам такова устройство и ми се иска да събера информация. Ако някой знае и линкове, ще съм благодарен да ги постне за преглед.
Почти е сигурно, че ще купувам такова устройство и ми се иска да събера информация. Ако някой знае и линкове, ще съм благодарен да ги постне за преглед.
И двата варианта ме интерисуват. И еднопосочен и двупосочен.
можеш да се обадиш във видеомакс - videomaxavs.com обаче имам чуството че сателитните доставчици не изтрайват дълго. обикновенно ефтин нет се пуска от сателити които са пред падане. не че съм 100% сигурен де но се обади ако намериш някакво смислено решение :-)
Това със сателитен интернет, не мисля че е много удачно. Ние бяхме абонати във фирмата на www.europeonline.net, но по време на абонамента изключиха транспондера, които осигуряваше покритие за БГ-то и ние увиснахме. Излишно хабихме време и нерви за възстановяване на връзката, но нищо не се получи. Чух че в момента има и други сателити покриващи България, но и за тях няма добри отзиви. Единият от сателитите много често мени кординатите си и се налага да се следи непрекъснато за да има качествен сигнал.
Въобще по-добре за сега пробвай друго решение.
Радио връзките вършат идеална работа например и са някак си по земни.
Мнение на обикновен ползовател[V]
Наскоро чух един много интересен отзив за поредния сателитен доставчик - Купили си едни мои позначти чиния със се железарията и някакъв интернет примерно половин мегабит. Обаче какво се оказало - всъшност им пуснали интернет на принципа на чашата която от горе се лпълни а от долу се изпразва - дефакто 64-ка която се налива отгоре и 512-ка отдолу. И като си изчерпиш трафика просто резват кранчето за няколко дни...
RU-Boy, mnogo mi miazish na Anakin Skywalker na snimkata ..Vzemi si turi nekoia po-normalna che se burkam mnogo hehe
Като гледам ми се струва калпава работа в БГ сателитния достъп. Проблема е, че голяма част от времето си прекарвам на място, където няма интернет и това беше единствената възможност.[V][V][V]
---------
naughty hacker ми това е лика на Анакин, но май не се вижда ясно, заради малкия размер [].
Za dvuposochen satelit v bulgariqa nai dobre e da se orientirash ku Skyvision s sedalishte v bruksel
http://www.sky-vision.com