Може ли да се направи, ако имам WinXP и интернет по LAN, някой отвън да се върже през PC-to ми и да ползва интернета през модем и телефон! С Linuxa нямам проблеми, но като работя с WinXP!? Има ли някаква програма за подобно нещо!?
Може ли да се направи, ако имам WinXP и интернет по LAN, някой отвън да се върже през PC-to ми и да ползва интернета през модем и телефон! С Linuxa нямам проблеми, но като работя с WinXP!? Има ли някаква програма за подобно нещо!?
radmin, remote desctop, pc anywhere и т.н. говорят ли ти нящо? Или не съм те разбрал правилно. Както казват в "Сблъсък" - "...няма невъзможни неща...".
Искам отвън ако се връзват да е като обикновен интернет, пише си юсер нейм, парола, телефона ми и се връзва!
Трябва да настроиш dial-in connection. Прави се от същия wizard от който си настройваш и обикновения интернет, но трябва да избереш advanced и след това dial-in. Аз съм пробвал и не стана, но може би бърках нещо. По принцип би трябвало да работи.
Пробвай с Terminal Server от ADD/Remove Programs => Add/Remove Windows Components
//offtopic: леко се губи смисъла на цялата идея. Когато се конектне към теб:
- твоята тел. линия ще е заета
- на неговия телефон ще му се отчитат импулси
- колкото и малко да е ще ти 'взима' от скоростта
иначе Suren добре го е казал...
Аз пробвах с dial-up connection, но не можах да го направя, затова питам дали някой знае за някойа съществуваща програма, загубих си половин ден да го пробвам с dial-up connection na XP-то! Някой успял ли е да го пусне с Dial-UP!?
Виж внимателно какво съм ти написал : DIAL - IN CONNECTION ти трябва.