имам малка мрежичка и имам голямо желание да им пусна на моите хора малко телевизия?помогнете ми как според вас да го направим как е по добре?през linux ли е наи добре и могали да пусна повече от един канал?и ако е вазможно да ми подскажете колко може да ми струва това?моля бадете по конкретни заштото много малко ги разбирам тия неща(все още се уча).Разполагам с цифрова телевизия искам от нея да им пусна[:D] БЛАГОДАРЯ ВИ[^]

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ]), т.е. "зрителите" нямат възможност да превключват. Опитът ми показва, че при 9-10 закачени потребителя започва леко да им насича, а при 15 проблемът с изоставането на картината от звука вече е голям. Клиентските компютри приемаха сигнала с Media Player. Бе в общи линии не е много гъвкаво решението, но поне мачове се гледаха на воля [
]), т.е. "зрителите" нямат възможност да превключват. Опитът ми показва, че при 9-10 закачени потребителя започва леко да им насича, а при 15 проблемът с изоставането на картината от звука вече е голям. Клиентските компютри приемаха сигнала с Media Player. Бе в общи линии не е много гъвкаво решението, но поне мачове се гледаха на воля [ ]. Беше много забавно, как коментаторът крещи "Гоооол!" и чак след 5-6 секунди топката влиза във вратата [:D]. Един от зрителите даже се беше жалвал, че още малко и ще му кажат кой е шампионът - преди още да е свършило първото полувреме [
]. Беше много забавно, как коментаторът крещи "Гоооол!" и чак след 5-6 секунди топката влиза във вратата [:D]. Един от зрителите даже се беше жалвал, че още малко и ще му кажат кой е шампионът - преди още да е свършило първото полувреме [ ]...
]...