Резултати от 1 до 4 от общо 4

Dawn of the Dead с хубаво качество? Къде?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

държа си го на харда с кофти качество сигурно от месец-два и все не го пускам в очакване на хубаво качество

който го е гледал нека каже струва ли си да чакам хубаво качество (или ако го има някъде качен да даде линк) или да го гледам така както е...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

@FearMe

Определено НЕ си струва очакването, което си му отредил! Филма е такава боза, че с малко повечко късмет би могъл да бие "Осмокраки гадини" по "оригиналност". Т.е. представи си "Осмокраки гадини", но вместо паяци сложи зомбита. От такива филми става ясно, че единственото НЕПРЕВЗЕМАЕМО място във всеки малък Американски град си остава "Търговският център". Дори тълпи зомбита не можаха да проникнат с дни вътре... А вътре хората си заживяха в такава сапунена идилия, че мед ти капе на сърцето - запасени с храна сякаш за години напред, чукаха се яко ("fu.k me, harder!", да цитирам), едната жена роди даже... По едно време се зачудих дали двата гореспоменати филма не са снимани основно в един и същи "Търговски център"... ;-)

Аз го гледах с лошо качество, но не съжалявам. Наистина има някакви прилични ефекти, но само дотам. За филм от "зората" на 2004 г. си е направо излагация... "Resident Evil" е къде по-внушаващ, определено и доста по-брутален и "по-сексапилен", ако щеш... Мога само доволно да потривам ръце в очакване на "Resident Evil 2" :-)

А историята на "Dawn Of The Dead"... Уф, "история" ли казах"? Такова животно "нема" :-) Т.е. някакъв вирус и само това - нито обяснения, нито борба с вируса - нищо. Самоотлъчка на героите. Групите за бързо реагиране - на Хаваите...

Такива ми ти работи...

P.S. Адски ме накефи само едно нещо: Новата мега-супер-хипер-ултра ОН-ЛАЙН система за комуникиране и забавление!!! :-) Значи, вземаш един твой приятел, качвате се на покривите на два съседни блока, и пишете на големи дъски разни нещица (сиреч "чатите си") като гледате отговорите си през бинокли, забърсвате дъските, пишете пак... или разпъвате по една шахматна дъска и на дъските за чат си пишете ходовете, които съответно местите един след друг... Нещо като шах по e-mail-a, ама само дето не е точно "e-mail". Абе, чиста проба "WoodChat - Beta 1.0" си е! :-)

ОБОБЩЕНИЕ: Аз лично бих предпочел един "Deathmatch" в оригиналният "DOOM", защото:

1) В него зомбитата са по-умни, а някои са "умни" дотолкова, че използват оръжия...

2) В "DOOM" определено ИМА повече тръпка. МНОГО повече...

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

благодаря, приятели, обаче вече направих грешката да го гледам миналия четвъртък. разбира се в петък вече ми попадна с хубаво качество, но аз учтиво го отказах []. филмът е "прекрасен", "великолепен" и всякакви подобни епитети, но задължително в кавички! ако някой мисли, че не го харесвам да го гледа и да сметне, че това е отмъщението ми към него.... буахахахаха [:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Трябва ли ми по-хубаво захранване?
    От lazarus18 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 12-06-07, 14:37
  2. Препоръчайте хубаво термореле
    От dedo pop във форум Електрическо отопление
    Отговори: 3
    Последно: 20-10-06, 00:12
  3. Помогнете да измислим хубаво име
    От Bibi във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 27-06-05, 11:44
  4. Как да съблечем DAWN :) [РЕШЕНИЕ]
    От DeathKnight във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 16
    Последно: 21-06-03, 16:26
  5. Нямаше ли да е хубаво, ако ...
    От hipo във форум Коментирай новина
    Отговори: 11
    Последно: 20-01-02, 09:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе