Моля ако някой може да ми ги посочи да го направи.Това е последният филм на Стивън Сегал преди този, който снима сега в България.Казаха ми, че е бил много хубав. Благодаря предварително!!![][
][:D][8D][
)]
Моля ако някой може да ми ги посочи да го направи.Това е последният филм на Стивън Сегал преди този, който снима сега в България.Казаха ми, че е бил много хубав. Благодаря предварително!!![][
][:D][8D][
)]
засега няма преведени
p.s. хубав филм на сегал!? това би било нещо ново []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">p.s. хубав филм на сегал!? това би било нещо ново </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
че той си има някои много хубави филми[!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">p.s. хубав филм на сегал!? това би било нещо ново </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
че той си има някои много хубави филми[!]
<div align="right">Originally posted by viper*-*29/08/2004*:* 21:10:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Има, ама последните му 3-4 филма са толкова зле, че... нямам думи.