Някои може ли да ми намери 16-те диска, тия дето ги продават по телевизията за 99.99лв, само че на Mp3-ки, и всичко се казва Forever Classics цялата компилация.
Помогнете ако можете защото е много яка сбирка от класически изпълнения.
Някои може ли да ми намери 16-те диска, тия дето ги продават по телевизията за 99.99лв, само че на Mp3-ки, и всичко се казва Forever Classics цялата компилация.
Помогнете ако можете защото е много яка сбирка от класически изпълнения.
Аз ги свалях от arena.bg, но сега нямам достъп, да видя дали стоят още.
<font color="blue">offtopic// Май те мързи да ползваш search, а![]</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">10х 10х ама това не са тия от телевизията
<div align="right">Originally posted by CCCP_FAN*-*18/09/2004*:* 08:04:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я погледни по-добре:
http://niki0.centrum-group.com/Forevaer%20classics/
Не струват дисковете. Аз го имам почти всичко на мп3, един приятел ми ги рипна. Ако някой от Варна ги иска ще му ги запиша. Основно е без диска с Мусордски.
Здравейте, виждам че темата е меко казана стара ама за мене е доста актуална. Аз търся "Forever Classics" 16те cd-a. Но искам да си го купя не изтегля. За съжаление в нета потресаващо има повече "free download" и "torrent download" от колкото "купи" за това се обръщам с молба ако някой има идея от къде мога да си ги купя моля да пише. Мерси/
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=9121&hit=1
дано да съм помогнал
Мерси, ама искам да ги купя не да ги тегля от нета. За подарък са все пак не може да пише princo на тях
Принципно да направиш копия като оригинални дискове с обложките надписите в/у самите цд-а и т.н. е добра идея и става за подарък за рожден ден примерно но за сватбен малко е сиганско. Не че искам да убиждам сиганите. Искам да си ги купя. Потресаващо колко е зор да си купиш оригинални копия на нещо.
Купи си оригинални дискове на качествена класическа музика и тях подари. Има предвид записи с известни диригенти и изпълнители. Отиди до дюкян меломан ако все още съществува. Ако хората на които ще ги подаряваш разбират от класическа музика ще остана доволни. Скоро не съм обикалял музикалните магазини за да ти препоръчам нещо конкретно.