Резултати от 1 до 3 от общо 3

Май Елит се дънят здраво !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2002

Имам усещането, че няма да има нов, качествен ъпдейт на фирмуера. Срока за ъпдейт беше края на месец септември, сега сме почти края на месец октомври и няма и следа от ъпдейт, само някакви любезни залъгалки от страна на ELITE SUPPORT, добре че някои експериментира та да се стигне до желания успех. Мисля, че няма да има качествен ъпдейт. Ще ни подхвърлят някаква боза с обещания за следващи подобрения и това ще е всичко от колегите от Елит. Ако не ви се занимава, отворете ни оригиналната версия, ние ще я нагласиме ... доста по-бързо от вас, все пак вие имате и друга работа, не можете да се занимавате с тия дребни проблемчета, нали все пак трябва да печелите от търговията!!! А докато са промоциите и залъгванията за упдейта хората ще копуват, после майната му, ще се оправят сами момчетата. Поне ни отворете вратата - ние ще се пробваме - лошо няма. От август месец(тогава се сдобих с тоя плеър) до сега няма развитие, само ни залъгвата, ако не е така дайте по-точна информация, как върви софтуера с ъпдейта, по какво се работи, а не само "... работиме по отстраняването на проблема ..." !!!

2.  

3. silverfox
    Guest

Добре, че в края на поста взе та каза точно за какво става въпрос. И така говориш, все едно тук се е събрал целият екип на Elite [8D] Между другото има топик "Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български":

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16694

Погледни я.

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Момчета, знам че не е успокоение за тези, които са си купили Елит и чакат ъпгрейда, ама има и много много по зле... я вижте какво прочетох във форума на един голям магазин за Hi-Fi:

Първи въпрос от потребител (просто да разберете за какво става въпрос):

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Днес от Internet научих, че Sony са пуснали на пазара два DVD / DivX players, но за съжаление информацията е доста оскъдна. Става дума за моделите DVP-NS765P и DVP-LS785, последният от които е вече и DivX certified.

Можете ли да ми кажете тези players дали сте се предлагат у нас, кога и на каква цена? И не на последно място - как стои въпроса с Bulgarian Subtitles на DivX филмите?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Втори въпрос от потребител:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Радвам се, че най-после тези модели са на българския пазар. Можете ли да ми кажете нещо повече за задължителния въпрос - BG DivX subtitles? Четат ли Xvid филми, защото официално заявяват, че не? Поне някакви subs разпознават ли-латински или др.? Знаете ли какъв е декодерният chip - Mediatek или друг? Може ли от Internet да се свали User manual, за да проуча подробно настройките и възможностите на моделите?

Колебая се между Sony DVP-LS785V Pioneer DV-575A и ми е много трудно да реша кой да купя. Най-вероятно ще е този, който излезе пръв с BG subs.

Сравнявали ли сте ги като качество на картина и звук за DVD и DivX?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А сега отговора от търговеца:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Информация за BG субтитри(поне за сега) и сравнения между моделите <font color="red">не бихме искали да даваме</font id="red"> във форума. Причината е че ще се намерят доста хора които веднага ще започнат да злоупотребяват с това и да твърдят естественно противоположното. Нека впечатления дадат хора, които вече притежават тези модели. Ако има интерес ще стане дискусия. На въпроса за декодерният чип - <font color="red">нямаме право да даваме такава информация</font id="red">. За него рано или късно ще научите от другаде. </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Обърнете особено внимание на подчертаните пасажи [}]

Все едно да отида да си купувам нова кола от магазина, а продавача да ми каже: нямаме право да даваме информация за вида на двигателя [:O]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. HP се дъни здраво с таблета Slate 500
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 2
    Последно: 16-11-10, 09:02
  2. Двд Нео или Елит ще ми препоръчате !
    От unrealsms във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 15
    Последно: 15-05-09, 19:26
  3. Тонколони ЕЛИТ
    От zizu във форум Тонколони
    Отговори: 3
    Последно: 12-05-09, 15:11
  4. Елит PV-399XNEW
    От yavko във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 04-01-07, 15:13
  5. Елит м.390 и м.399
    От georgi6 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 21-12-06, 07:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе