Re: Lost - един убийствено завладяващ сериал.
<font color="blue">"Трай бабо за хубост"</font id="blue"> е казал народът и не е сбъркал. [:)]
Снощи една моя фенка [на кое ли?...] ми връчи като предизборен подарък всичките излезли досега 26 серии на <font color="red">"Lost"</font id="red">.
Какво да ви кажа... ще има оргазми уикенда... ама не парламентарнииии... [:P]
<center>http://free.hit.bg/easy/lost.jpg</center>
<font color="red">"LOST"</font id="red"> наистина е убийствено завладяващ сериал, както ни каза Eddie в самото начало на темата. След като снощи [в продължения на 3 дни и нощи] изгледах последната за първият сезон 25-а серия и доволно се облегнах назад... [е, нямаше къде да се облегна де, ама това е друг въпрос... [:)]], мога с чиста съвест да кажа, че това е един от най-завладяващите сериали, които съм гледал, след <font color="red">"Робинята Изаура"</font id="red"> и <font color="red">"Дързост и красота"</font id="red">... о, Боже, какви ги дрънкам... [:)]
Но като всички сериали, разбира се, <font color="red">"LOST"</font id="red"> също си има своите хубави и лоши чертички и определено на моменти страда от най-голямата венерическа болест на сериалите - ПОВДИГАНЕ на напрежението! Вий кво си помислихте? Я казвайте бързо! [:P]. В случая хубавите чертички са повече от лошите и това директно изтрелва сериала в челните позиции на лятната ми класация. Дотук добре, историята е силна и завладяваща, на моменти напрежението е доста силно, но в други последващи моменти сякаш е дълбоко погребано, за да отстъпи място на ежедневните дребни проблеми [които на "самотен" и "мистериозен" остров не са чак толкова дребни] и човешки взаимоотношения [които на "самотен" и "мистериозен" остров не са чак толкова човешки] и действието започва да се влачи мудно, дразнейки. Въпреки многобройните си режисьори, в <font color="red">"LOST"</font id="red"> изпъкват едновременно няколко сюжетни линии, и точно това е попадението "в десетката" [ама без Иво Инджев, моля ви се]. Всяка ретроспекция е достойна едва ли не за самостоятелен филм, поне аз така виждам нещата.
Като сглобим целият този миш-маш от истории и приключения, и като поръсим леко по ръбчетата с пиперлива мистерия във формата на "нещо-си-там-което-определено-няма-да-видим-първия-сезон", се получава един задоволяващ, отпускащ и очакван сериал, който е просто задължителен за всички, които знаят как се пуска телевизора/компютъра! [:)]
Хареса ми, че в повечето ретроспекции се появяват доста известни гост-артисти [надявам се, че във вторият сезон ще са доста повече], в малки епизодични роли. Така например, най-известните, които видях са: <font color="blue">Робърт Патрик</font id="blue"> [<font color="red">"Умирай трудно 2"</font id="red"> (О'Рейли), <font color="red">"Terminator 2"</font id="red"> (Т-1000)], сладката и безумно секси [понякога] <font color="blue">Мишел Родригез</font id="blue"> [<font color="red">"Бързи и яростни"</font id="red"> (Лети), <font color="red">"Заразно зло"</font id="red"> (Рейн), <font color="red">"Контрол"</font id="red"> (Тереза)]. Има и други, разбира се, но предпочитам да не спамя. [:)]
От самите артисти в сериала също имаме известни "лица". Например чернокожият Майкъл (<font color="blue">Харълд Перино Дж.</font id="blue">) познаваме като Линк от 2-ра и 3-та част на <font color="red">"Матрицата"</font id="red">. Русолявият [бивш музикант] наркоман Чарли (<font color="blue">Доминик Монъган</font id="blue">) пък е Мери от трилогията <font color="red">"Властелинът на пръснатите"</font id="red"> [или май беше <font color="red">"пръстените"</font id="red">... [:)]]. Арабинът Саид го помня най-вече от <font color="red">"Английският пациент"</font id="red"> и <font color="red">"Ролербол"</font id="red">. Невинно сексапилната Кейт (<font color="blue">Еванджелин Лили</font id="blue">) [която вече е в списъка с десетте най-желани от мен жени [:P]] е нова изгряваща звезда, а самият Джак (сладура <font color="blue">Матю Фокс</font id="blue">) вече е новият "д-р Рос", помнете ми думата! [:)]. Доста сериозно наблюдавах русокосата и миловидна Шанън (<font color="blue">Маги Грейс</font id="blue">), която адски оприличавам с <font color="blue">Джулиън Мур</font id="blue"> [поне в лицето и начинът, по който движи тънките си устни] и си мисля, че нищо чудно да я обявят за нейна "сестра-близначка", ако се напъне да изиграе някоя сериозна роля на големия екран.
Ами това е. Ще чакаме с нетърпение вторият сезон, който е само след... 4 месеца. Уф, че многоооо...
Хаха! Личи си че ти е харесал [:D]
Евала за презентацията [Wow!]
Новият сезон започна! :yahoo:
За сваляне търсете в датата и по торентите. Shimbadze май вече се е заел със субтитрите :033:
http://www.sab.bz/bitbucket/LOST02.jpg
Вече ми е на харда ама чакаме суПтитри. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от loafer
Сам ли е този тип в бункера според вас?
Dark, айде да не обсъждаме новите серии, поне не на първо време, защото има хора, които още не са гледали тази първа серия... например, аз.
:Drinks:
Определно не е сам
На мен ми направи впечатление песничката от плочата, която си пусна (на Cass Elliot от *The Mamas and the Papas) - "Make Your Own Kind of Music".
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Dark, айде да не обсъждаме новите серии, поне не на първо време, защото има хора, които още не са гледали тази първа серия... например, аз.
:Drinks:
IvO™ така да бъде, но ще е интересно да се дискутират загадките, с които е изпълнен всеки епизод
их, че шаренийка :Drinks:
тези, които не са гледали още епизод 2 да не гледат линковете!
тези, които са го гледали да проверят дали са забелязали всичко :)
1
2
3
4
5
6
Ако може да попитам дали някой не знае кога ще започне излъчването на втория сезон на "Lost" по телевизия AXN?
Благодаря авансово! Рових се в сайта им, но не открих нищо. :undecided:
Доколкото имам сведения, вече се излъчва по AXN, ако може да се вярва на думата на една 17-годишна блондинка, де... :grin: :tongue:
Ама май първият сезон въртят пак...
@dark:
Забелязах знаците но нищо не ми говорят. Какво имаш предвид?