The Machinist (2004). Гледайте го.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The Machinist (2004). Гледайте го.
<div align="right">Originally posted by stalker - 07/03/2005 : 22:30:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сюжетът му е почти толкова анорексичен колкото Крисчън Бейл, но пък като die-hard фен на Fight Club аз се насладих. Добър филм, най малкото заради Крисчън Бейл, който скоро ще се появи като Батман два пъти по-едър от колкото е тук. [:D]
Понякога един малък детайл, един незначителен щрих .. или няколко такива са това, което всъщност прави един филм добър.
Control (2004). Рей Лиота и Вилем Дафо. И много, много българи в екипа.
Въпреки, че не спада в категорията 'psycho', не се стърпях
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The Machinist (2004). Гледайте го.
<div align="right">Originally posted by stalker - 07/03/2005 : 22:30:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Гледах го преди малко но почти нищо не ми се изясни - всичко ми е мъгла можеш ли да разясниш малко ?
@shamara - съжалявам, но ми е трудно да разяснявам филми, песни, картини и пр. []
гледах "the machinist" и честното ми мнение е, че този час и половина от живота ми е безвъзвратно загубен ( или по-скоро <час, защото просто накликах втората половина). пълна безсюжетност, лек намек за "психясване" на главния герой - нещо, което го има показано по великолепни начини и директно в много други филми, а не нескопосани намеци като в този. уж луд, уж не-луд...
вкусът в устата ми беше точно като след "may". пак намеци за полудяване, последвано със откровени малоумщини. ако на някой му харесва да гледа откачалки и да си казва "ех, добре, че не съм такъв" - ок. аз предпочитвам да гледам смислени действия на хора с ума си.
въпрос на личен вкус
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">гледах "the machinist" и честното ми мнение е, че този час и половина от живота ми е безвъзвратно загубен
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*10/03/2005*:* 15:01:56</div id="right">
Знаеш ли за мен какъв е еталона за безвъзвратно загубен час /или колкото изтърпиш/ при гледането на филм ? - Нарича се "The Terminal". И то унизително загубен - и заради заигравката с българския, и заради 'навеждането' на Т.Ханкс, пък и на Спилбърг, изобщо всичко, всичко [}]...
Така че, когато се дават толкова крайни квалификации /като твоята/, винаги събуждат някаква реакция .. не се сърди, но сега шанса повече хора, прочели това тук, да "загубят безвъзвратно" 102 минути, се увеличи значително
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така че, когато се дават толкова крайни квалификации /като твоята/, винаги събуждат някаква реакция .. не се сърди, но сега шанса повече хора, прочели това тук, да "загубят безвъзвратно" 102 минути, се увеличи значително
<div align="right">Originally posted by stalker*-*10/03/2005*:* 17:16:04</div id="right">
е да, но когато загубят тези 102, но видят, че вкусът им съвпада с моя, ще си спестят загубата на други 1002 по-нататък. ако пък им хареса ще знаят, че вкусът им е различен от моя и ще правят обратното.
така че реакцията ми води точно до win-win situation in long term [:P]
@FearMe Май ще трябва да прочетеш отново Стивън Кови за преговор на win-win Дори и да ми оплюеш тотално(с цел да ми спестиш 3 часа от живота) "Star Wars 3 Revenge of Sith" дори и не си помисляй ,че няма да го гледам,колкото и да ни съвпадат вкусовете.Както се казва въпрос на принципи и гледна точка.
А за конкретният спор "В търсене на изгубеното време":
Няма такова понятие като загубено време,дори този "загубен час" в сърцезания на Крисчън Бейл е прибавил нещо към духовната ти култура(която за да я изградиш сигурно си изгледал хиляди недотам признати шедьоври на арта).
visible, има филми, които каквито и кретeнии да са - пак трябва да се гледат. едно време не повярвах, че ватман и бобин... извинявам се, батман и робин, е голяма глупост, но страданието ми в салона доказа, че колкото и да има вяра човек на приятелите си, понякога държи да пипне котлона, за да се убеди, че е горещ []
дано starwars3 поизмие леко горчивия вкус, който 2 остави поне в моята уста... чакам и аз с нетърпение. още помня времето, когато се люлеехме на люлките и крещяхме "аз съм хан соло" [].
ще се гледа, как няма да се гледа. и няма да разубеждам никого - обещавам отсега [:D]
във връзка с темата - току що изгледах constantine. препоръчвам го горещо, само дето трябва да се изчака доброто качество. това също не е лошо, но част от ефектите се губят, а си заслужават. определено оригинален, а и отдавна не беше излизал качествен "birth of satan/son-of-satan" филм
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знаеш ли за мен какъв е еталона за безвъзвратно загубен час /или колкото изтърпиш/ при гледането на филм ? - Нарича се "The Terminal". И то унизително загубен - и заради заигравката с българския, и заради 'навеждането' на Т.Ханкс, пък и на Спилбърг, изобщо всичко, всичко [}]...
Така че, когато се дават толкова крайни квалификации /като твоята/, винаги събуждат някаква реакция .. не се сърди, но сега шанса повече хора, прочели това тук, да "загубят безвъзвратно" 102 минути, се увеличи значително
<div align="right">Originally posted by stalker*-*10/03/2005*:* 15:16:04</div id="right">
На мен пък "Терминалът" ми хареса много.... въпрос на вкус []