Така значи купих си ситема за домашно кино SAMSUNG HT-DS420 с подръжка на Divx и бг субтитри обаче субтитрите нямат тъмен фон и малко дребни ми се струват.Та някои знае ли саит от където да изтегля някакъв software ъпдейт относно субтитрите[?][?][?]
Така значи купих си ситема за домашно кино SAMSUNG HT-DS420 с подръжка на Divx и бг субтитри обаче субтитрите нямат тъмен фон и малко дребни ми се струват.Та някои знае ли саит от където да изтегля някакъв software ъпдейт относно субтитрите[?][?][?]
Davidoff_Lights, субтитрите са с черен кант и са много четливи, НО са много малки 12 или 14 размер. Доколкото сравних LG, TOSHIBA и SAMSUNG ползват един и същ чип и един и същ фирмуер. Има един съфорумец от Варна, който беше дошъл в магазина и му бях дал оригиналният firmware на ТОШИБА, той ми донесе преправен фирмуер с размер 22 на Субтитрите и с жълт цвят. Не му знам ника, така и не се запознахме.
А дали ще стане ако от саита на Elite,там има такъв ъпдеит които прави субтитирите в големина 22,та дали ще стане на моя самсунг този ъпдеит.Ето и линкhttp://www.elite.bg/bg/home_video/dht_790x_update.htm
Не само ще прецакаш устройството, трябва ти оригиналният ФАЙЛ за ъпдейт и да се побъзика из него, но не знам как и не ми се занимава! Както бях писал по горе ако някой се хване да ги оправи тогава става. но трябва да си е на САМСУНГ инак заспива говедото и трябва ма сервиз да го носиш и ще ти отрежат главата.