Здравейте, имам DVD/DivX LG модел LH-T6340 /домашно кино / и мам ГОЛЯМ проблем със субтитрите - много са малки :-(((, някой знае ли има ли FIRMWARE за този модел и дали ще може да се уголеми шрифта?
Благодаря предварително.
Здравейте, имам DVD/DivX LG модел LH-T6340 /домашно кино / и мам ГОЛЯМ проблем със субтитрите - много са малки :-(((, някой знае ли има ли FIRMWARE за този модел и дали ще може да се уголеми шрифта?
Благодаря предварително.
Лошото е че и аз имам същия проблем с тази система , моля ако някой знае как да ги увелича да кажее
Аз имам същия проблем обаче с Samsung Divx плеър.И след като не успях да открия никакъв firmware който да оправя проблема с малките и ш***** субтитри,и след като не намерих и програма която уголемява субтитри намерих начина:ВГРАЖДАНЕ НА СУБТИТРИТЕ В ФИЛМА.Като се вградят в филма са идеално големи и четливи,това става с програмите:WinAvi Conventer+VobSub!
Еми първо теглиш и двете програми от да кажем www.data.bg,инсталираш ги и стартираш програмата WinAvi Video Conventer.От menu избираш format convert-Ani to AVI.След това ти излиза един прозорец в който да посочиш в кои видео файл искаш да вгадиш субтитрите.После избираш и директорията където да се запамети новия видео файл с вградените суб. и даваш на ОК и започва самото вграждане.При мене един филм от 700МБ за да вгради субтитри ми отнема поне 1 час чакане.Колко време ще чакаш зависи с какъв процесор разполагаш.Моя е бавничак Palomino 1800+.Ми това е в общи линии ако имаш още въпроси питай[]
Оффф сега съм поставен пред поредния проблем.Значи файла с вградените субтитири на РС-то си върви ок обаче като го сложа на DVD системата и само първите 4 мин всичко е нормално после следва едно прекъсване от 2 сек и всичко отива подяволите,защото звука започва да изостава[!][
!] Пробвах да запиша диска на най малка скорост обаче същото[
]Някои има ли някакви идеи???
Батенце аз мога да ти помогна, пиши ми на е-мейла isakow@abv.bg
за да ти кажа от къде да си дръпнеш файла с който да промениш firmware-a на ДВД-то! А да и пиши какъв е модела.
<font color="orange">/Mod. edit: Що пък да не го напишете и въпроса и отговора тук, за да може да се възползват всички потребители от 'ремонтирания' firmware? Да не е държавна тайна нещо?</font id="orange">