Някой да знае преводачка от Български на Английски и обратно ама да е сносна че вече много станаха тез дето уж превеждат ама за нищо не стават............[:D]
Някой да знае преводачка от Български на Английски и обратно ама да е сносна че вече много станаха тез дето уж превеждат ама за нищо не стават............[:D]
Знам. Перфектна е, малко над 40 годишна и взема само по 7 лв. на страница. Имам под ръка и няколко под 20-те, с лош английски, но с перфектна френска... Цената е по договаряне.
priqtelu polic_bg kaji mi kakvo razbirash pod snosna[]
stot nqkoi moje da razbere nesto drugo
Добрата превеждаща програма ще граничи с изкуствен интелект. Просто такова животно няма - съжалявам.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знам. Перфектна е, малко над 40 годишна и взема само по 7 лв. на страница. Имам под ръка и няколко под 20-те, с лош английски, но с перфектна френска... Цената е по договаряне.
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">я дай малко пове4е инфо за тия под 20 тел или там ня6то друго