Здравейте,
харесал съм си DVD система за домашно кино LG, която е с DIVX. Въпросът ми е дали има възможност за update на кодеците и регулация на субтитрите?
Благодаря предварително!
Здравейте,
харесал съм си DVD система за домашно кино LG, която е с DIVX. Въпросът ми е дали има възможност за update на кодеците и регулация на субтитрите?
Благодаря предварително!
чух, че има такава възможност и се чудя дали наистина може. Искам да си купя нещо що годе оптимално.
noise, Послушай съвета ми вземи си PHILIPS 3900!!! LG беше 6345 или 6435 не си спомям. Добре дрънчи, но са мнооогооо МАЛКИ СУБТИТРИТЕ, размер 12 или 14, ще си искараш очите докаот се зориш да гледаш. До 500 лева НАЙ-ДОброто е PHILIPS-а!!! По цял ден си бъзкам тея системки. Отиди с 1-2 диска с DivX и да ти го пуснат и ще видиш. Възможно е ъпдейт само дето, никой няма, т.е. не е правен или поне аз нямам инфо за тва. Ако си го вземеш, ще трябва с някой които разбира от тея работи, да ти ископира със кабел фирмуера да ти го преоправи за да имаш 22 размер субтитри и можеш и цвета да оправиш!!! ако имаш още въпроси довечера ще ти отговоря!
Благодаря за съвета. Днес мисля да отида да пробвам, пък да видим ...