Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

STAR WARS - Revenge of The Sith

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Хахаха, ейй, BAD_BOBIK, направо ме секна с това твое изказване за бразилският сериал - уби детсткото в мен, потъпка младостта ми и обрече старостта ми. Не те ли е срам, бре?! []

Да не мога да прозрея досега какво съм чакал... их, да бях тренирал малко повече "passion" на сапунките по ТВ...

Сега в по-другата серия от сагата, ще проследим съдбата на сестрата на кралица <font color="red">Амидала</font id="red"> [която между впрочем се казва <font color="red">Амивзела</font id="red">], да поведе своя собствена борба срещу могъщата българска футболна федерация в блиц-римейкове на първите три епизода:

<font color="blue">"Невидима заплата"</font id="blue">

<font color="blue">"Корумпираните атакуват"</font id="blue">

<font color="blue">"Отмъщението на битите"</font id="blue"> [а.к.а. <font color="blue">"Повръщането на ситите"</font id="blue">]

Поради липса на средства, лазерните джедайски мечове ще се транформират в дрянови гьостерици, а силата, от която ще черпят майсторите-джедаи, ще се нарича "Ракия скоросмъртница" от дълбоките изби на баба <font color="red">Блея</font id="red"> в далечната система "Де го? Дае ба!". <font color="red">Йода</font id="red"> ще мине на "сода", затова пак ще бъде единственият оцелял, докато <font color="red">Дърт Пейджър</font id="red"> ще търси <font color="red">Люк Скаймокър</font id="red"> из цялата космическа ма'ала. Развръзката тепърва предстои... [:P]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

IvO™ не моа се вдиг на от смех тука бе [:D] направо подивях като ти прочетох поста [8D] кефиш ман .

Да си кажа и мнението за филма.Нещата които не ми харесаха във филма (добрите всеки ги вижда) :

1 много голяма претрупаност на действия и декор -губи се фокус

2 много действие -просто не създава усещане за нещо епично ,а постоянно блъскане

3 един джадай не може да се държи и държи като Анакин и Оби-Уан -просто не вдъхват респект както да кажем Вейдър в по-късните серии или учителя на Оби-Уан в първата

Страшен филм иска поне още едно гледане на кино.

Малко не му достига за десетка . 9.5/10 (абе плаче си за 9ка ,но е StarWars няма как ).

4. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Ето как С Лукяненко разказва филма[:D][^][:D][^][:D][B)]

Много яко!

[image]http://www.animac.ru/smiles/sm_3D/04.gif[/image]

http://voffka.com/archives/2005/05/30/016552.html#more

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

В корабль попали (из чего-то, очень похожего на пушку-кулеврину, бывшую в ходу во времена Непобедимой Армады) и корабль стал падать. А Звездоходов – им управлять. По ходу дела у корабля отвалилась корма с двигателями, но Аникей все-таки исхитрился и посадил тушу весом в десять-двадцать тысяч тонн (по самым грубым прикидкам)

Хахаха - удивително напомня втория пост по тази тема...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И ето излезе и последната серия от тази 6 логия. Филма е достоен завършек на 1, 2 и 3 серия и лично аз винаги съм се кефил на вида на Лорд ВЕЙДЪР. Понеже не можах да ида на премиерата го гледах преди малко в нас. Да има го вече като скрийнър но в ДВД формат 1.43 ГБ.

<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*21/05/2005*:* 23:35:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Имам го вече .от по 715 и 717 МБсъс субт.Качен е - но е-майл адреса.Мога да го запиша ма дискове от по790МБ с овербурн А утре съм на покупки в Метро.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Нека се изкажа по темата най-после.

Друго си е на кино. Наистина. Ебaси и звука, ебaси и чудото!

Последната брънка от събитията сложи всичко на мястото си. Историята е написана. Епопеята - завършена. 28 години по-късно. Вече можем да се обърнем назад и да поизбършем онази пот, която ни оросяваше челата при "първите" сблъсъци на двете страни на Силата. Толкова е изказано, толкова е изписано, затова не мисля да се отплесвам със сухи разсъждения. Просто през тези почти два часа и половина, през които не се чувствах "компютърен пират", достигнах до онзи така жадуван оргазъм на сетивата - такъв, какъвто може да се постигне единствено от дългогодишно очакване на нещо, което адски си желал и което е толкова неземно кратко и красиво, че самото докосване до него го разстила в безкрайността и го прави завинаги част от самият теб.

<font color="blue">Дълбок поклон за Лукас и всички, с които е работил, за наистина незабравимите мигове!!!</font id="blue">

<font color="purple">Съвет:</font id="purple"> Никога не вземайте някоя кака с вас на такива сериозни прожекции! Не за друго, ами защото докато се пресяга за пуканките в скута ви, изведжъж ще усетите, че не е нацелила баш пуканките... []

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

На мен филма не ми хареса чак толкова много, че чак оргазъм да получавам[:D] но пак си е добър . Може би защото много съм очаквал от него не знам, но определено не беше това което си мислих че е. Същото беше и с Епизод 1 - много се говореше за тоя филм и накрая като го гледах видях че не е кой знае какво. Много повече ми харесват 4,5 и 6, сигурно защото съм ги гледал като по-малък, не съм обръщал внимание на ефектите чак толкова и като ми е харесал тогава та досега си е така

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Съвет: Никога не вземайте някоя кака с вас на такива сериозни прожекции! Не за друго, ами защото докато се пресяга за пуканките в скута ви, изведжъж ще усетите, че не е нацелила баш пуканките...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[:D] голям купон е да заведеш някоя кака на филм като "Синята бездна" да гледаш как постоянно подскача на стола

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Изгледах всичките серии и мога да кажа че определено 3 и 4 ме кефят най-много.

Скока в ефектите от 3 към 4 е умопомрачителен и донакъде разваля кефа от 4-ката

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. STAR WARS VII
    От hristoslav2 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 186
    Последно: 03-11-21, 08:47
  2. Star.Wars.Empire.At.War - CD key
    От MIDNIGHT във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 21-02-06, 13:43
  3. STAR WARS по НТВ
    От Edin_Lud във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 25-09-05, 12:39
  4. линк за Star Wars Episode III Revenge of Sith
    От R3za4kAta във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 22-05-05, 15:57
  5. DVD-Rip na Star Wars Ep.1 i 2
    От XM6002B във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 02-12-02, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе