Хахаха, ейй, BAD_BOBIK, направо ме секна с това твое изказване за бразилският сериал - уби детсткото в мен, потъпка младостта ми и обрече старостта ми. Не те ли е срам, бре?! []
Да не мога да прозрея досега какво съм чакал... их, да бях тренирал малко повече "passion" на сапунките по ТВ...
Сега в по-другата серия от сагата, ще проследим съдбата на сестрата на кралица <font color="red">Амидала</font id="red"> [която между впрочем се казва <font color="red">Амивзела</font id="red">], да поведе своя собствена борба срещу могъщата българска футболна федерация в блиц-римейкове на първите три епизода:
<font color="blue">"Невидима заплата"</font id="blue">
<font color="blue">"Корумпираните атакуват"</font id="blue">
<font color="blue">"Отмъщението на битите"</font id="blue"> [а.к.а. <font color="blue">"Повръщането на ситите"</font id="blue">]
Поради липса на средства, лазерните джедайски мечове ще се транформират в дрянови гьостерици, а силата, от която ще черпят майсторите-джедаи, ще се нарича "Ракия скоросмъртница" от дълбоките изби на баба <font color="red">Блея</font id="red"> в далечната система "Де го? Дае ба!". <font color="red">Йода</font id="red"> ще мине на "сода", затова пак ще бъде единственият оцелял, докато <font color="red">Дърт Пейджър</font id="red"> ще търси <font color="red">Люк Скаймокър</font id="red"> из цялата космическа ма'ала. Развръзката тепърва предстои... [:P]