И ето излезе и последната серия от тази 6 логия. Филма е достоен завършек на 1, 2 и 3 серия и лично аз винаги съм се кефил на вида на Лорд ВЕЙДЪР. Понеже не можах да ида на премиерата го гледах преди малко в нас. Да има го вече като скрийнър но в ДВД формат 1.43 ГБ. Няма субтитри, но е пак по-добре от нищо. Понеже във ВАРНА НЯМА КИНА, които да не плачат за срутване и наново изграждяне, реших да не давам 6 лева на вятъра за ПО-ЛОШО КАЧЕСТВО от това с което ще го гледам у нас филма. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ всеки фен желаещ да го гледа във ВАРНА да си изтегли точ ДВД-Скрийнър и да се кефи. 6 лева дето ги искат в наште кина са си живо обирджийство. Те трябва да ни дават пари не да ни искат за да останев в ТЕЯ БОКЛУЦИ [!], дето само името им е кино. Ако си спомянм добре и паметта не ме лъжи, във форума имаше тема една такава за кината и ЛЕГОЛАС май, беше дал обяснение колко е живота на един екран и една машина в кино. по памет пиша: 2500 часа на машина и максимум 5000 часа за Екрана.
.. Тоест, според теб на всеки 200 дни машината трябва да се хвърля, а на всеки 400 дни екрана да се сменя... Що за... странни сметки
<font color="red">КрИс</font id="red">
Ох извинявам се за тея глупости по-горе, но искам да предупредя всички желаещи от ВАРНА. ИНАК ФИЛМА Е ВЕЛИК!!!
Очаквам мненията ви и критиките ви към филма.