Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 22

"Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #1

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    <center><font color="red">MR. & MRS. SMITH</font id="red"> <font color="blue">[2005]</font id="blue"></center>



    <center></center>



    <center>Те са женени от... 5-6 години.

    Те се опитват... да бъдат щастливи.

    Те имат... друг живот.

    Те са... професионалисти.</center>





    Ето го и първото свежарско попълнение в лятната ви колекция от избрани хитове. [] Далеч от изпълнените с тягостна атмосфера блудкави филчета, които заливат пазара в началото на горещият сезон, съвсем топлият римейк <font color="red">"Г-н и г-жа Смит"</font id="red"> ще ви предложи точно това, от което имате нужда - динамичен екшън, драматични обрати, пиперлив [семеен] хумор, неподправена романтика, първичен сексапил [на моменти в по-големи количества] и всичко това на фона на идиличното [на пръв поглед] съжителство на една от най-сексапилните двойки на планетата - <font color="blue">Брад Пит</font id="blue"> (Джон Смит) и <font color="blue">Анджелина Джоли</font id="blue"> (Джейн Смит).



    Незнаейки истината за реалният им живот, опитвайки се да живеят спокойно, двамата професионални наемни убийци скоро ще се изправят един срещу друг, неподозирайки че стават обект на една и съща цел - да бъдат елеминирани. И така, както един брак може да бъде спасен от двама души, така и тяхното съществуване зависи единствено от съвместните им действия, в опитите да разкрият мистерията около тяхната евентуална кончина. Това е общо взето историята, подробностите ще оставя на вас... [их, как го обичам това изречение! []].





    <center> </center>



    Филмът ми дойде точно като студен душ в тази жега. Режисьорът <font color="purple">Дъг Лаймън</font id="purple"> показва неописуем размах [това момче тепърва ще обира овациите и за мен е вече втория <font color="blue">"Джон Ву"</font id="blue">], камерите почти не се застояват на едно място, адреналинът непрекъснато подскача... като "инструмента" на пенсионер имал неблагоразумието да мине покрай плувен басейн... [:P]



    "Брачните злополуки" са доста забавно вплетени в диалога, особено точно в разгара на някоя битка, когато и двамата [принципно оттегчени до смърт от "спокойното" си ежедневие] съпрузи решават, че именно тогава е най-подходящият момент да си вадят на показ "кирливите ризки". Култ.



    <font color="blue">Анджелина Джоли</font id="blue"> е... охххх... как да ви кажа... триумф на всички мъжки сетива. И най-вече на онези. Да, точно същите. [] Ако видите такава жена и нищо във вас не трепне, значи определено сте с обратна резба. Сериозно ви говоря. [] Това обаче не ми пречи да гледам на нея и като на актриса, не само като на жена. А в екшън-романтичен филм това определено е трудно. Все пак мисля, че доколкото позволява сценария, тя се справя адски добре. <font color="blue">Брат Пит</font id="blue"> също. Всички други актьори остават на заден план, малко егоистично "издухани" от гореспоменатата "звездна двойка".



    Точно в стила на <font color="red">"Mission: Impossible"</font id="red"> и <font color="red">"Paycheck"</font id="red">, <font color="red">"Mr. & Mrs. Smith"</font id="red"> ще ви забавлява по неповторим начин.



    Лято е. Тепърва ще пукаме от жега, а хората просто искат да си пуснат климатика, да налапат гърлото на някаква бутилка и да гледат касаплък. Направете го и вие! []



    <font color="red">Оценка:</font id="red"> <font color="blue">7.5/10</font id="blue">



    <center></center>




  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    542
    #2

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    <spoilers>



    Иво, гледам, че ти е жега, за да охладя допълнително летните страсти - не кой знай какво филма, но да, забавлява. Аз лично се разсмях на глас в сцената когато, БПит беше заел стойка ала Брус-Ли и риташе жена си в главата. ГОЛД!



    </spoilers>

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #3

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    О, боят между двамата е незабравим, особено как потрошиха цялата къща и след това се изчукаха като животни... [] Първично, първичноооо...




  5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #4

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    за едно гледане... приятен, но нищо толкова оригинално, че да си струва записването (това е за мен критерият за качество - да поискам да си го запиша...)

  6. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    650
    #5

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    Арена. Волумето на мах. Солени пуканки. Празен салон. Кеф на буци...



    Брад Пит ми напомняше на Вал Килмър в Тумбстоун ... що ли?



    Най-много ми хареса последната сцена - при "брачния консултант".

  7. Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    421
    #6

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Филмът ми дойде точно като студен душ в тази жега. Режисьорът Дъг Лаймън показва неописуем размах [това момче тепърва ще обира овациите и за мен е вече втория "Джон Ву"], камерите почти не се застояват на едно място, адреналинът непрекъснато подскача... като "инструмента" на пенсионер имал неблагоразумието да мине покрай плувен басейн...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    IvO™, да ти кажа честно, този Дъг Лаймън бая има да се поти за да стигне Джон Ву. Това дето го е направил си е една дъвка за очите, ... дъвчеш, дъвчеш, па изплюеш и забравиш... Нямаш желание да я лапаш пак...

    Бедни, бедни братко Пит, до тук ли стигна заради една фуста [:D]

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    8,784
    #7

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    Всички стигаме до някъде заради "една фуста"

    не забравяш тежката и болезнена истина - "Зад Успеха на един мъж - ВИНАГИ стои една жена в сянка "

    Запомни го !!!

  10. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    270
    #8

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    Много стерилен филм. Честно някои от шегите бяха плосички. Имах чувството, че филма е правен да се хареса предимно на много млада аудитория, доста от сцените ми се сториха леко преиграни и безвкусни. А това дето Тя и Той избиха горе-долу армия на малка държава без проблем направо ме докара да не знам дали да се смея или да плача. Това се изтърка.

    А сцената в къщата, където падна боя (и после секса) ми напомни много на Войната на сем. Роуз с майкъл Дъглас, катлийн Търнър и Дани ДеВито.



    Оценка: 4.5/10




  11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,019
    #9

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всички стигаме до някъде заради "една фуста"

    не забравяш тежката и болезнена истина - "Зад Успеха на един мъж - ВИНАГИ стои една жена в сянка "

    Запомни го !!!



    <div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*30/06/2005*:* 11:34:05</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    И една много изненадана тъща [:D]

  12. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    286
    #10

    "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако видите такава жена и нищо във вас не трепне, значи определено сте с обратна резба.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Как ли пък не! [}]

  13. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    781
    #11

    Re:

    Подкрепям мнението на повечето по-горе.
    Гледах филма (е, не в Арена и не с ДВД-качество) - приятен, но нищо повече. Леко постен. (Мое мнение)
    Самият факт, че почти веднага след като си го гледал, започваш да го забравяш...
    А за това колко е и може да е възбуждаща една жена...(особено Джоли) - не е толкова вярно. Външният вид е една много малка част от това - еротиката е в главата :-).

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #12

    Re: \

    Филма е разтоварващ, но като цяло не е нищо запомнящо се. Просто става за едно гледане. На другият ден не помниш за какво е ставало дума. Това говори за филма много-повече от всичко друго. Екшън ли-къде го видяхте, ПАРОДИЯ на екшън. Писна ми от екшъни без какпа квъв да видя. Сценарият е плосък, но както каза SNEAK от GW, най готиното във филма е сцената при брачният консултант!
    Прилика*с "Paycheck"* не може и да се прави въобще.* "Paycheck" е класи пред тоя боза(единственият ОТЛИЧЕН ФИЛМ НА БЕН ОРЪФЛЕК)

  16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    33
    #13

    Re: \

    Ааааааааа немога да се въздържа - ебаси тъпия филм(поредния).
    Плюс всички тъпи моменти които са изброени горе като когато отвсякъде стреляха и никой неможа да им уцели грозните мутри има един който е култов:
    Когато Брад Пит взе изгорелия лаптоп и му провериха серийния номер -кажете ми колко изтрещел наемен убиец(с цяла агенция зад гърба си) трябва да си, че да те разкрият по серийния номер.Да бяха взели някоя наша мутра за консултант!!!

    Сетих се и друго според някои много еротично - След като се биха помежду си един час и после още толкова се чукаха как пък една капка пот не им се образува на тия, ебаси киликандзерите без пори ли са?

  17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,019
    #14

    Re:

    АЗ като се замисля и на порно филмите обикновено не се потят.

  18. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #15

    Re:

    Цитат Първоначално публикувано от zombi
    Сетих се и друго според някои много еротично - След като се биха помежду си един час и после още толкова се чукаха как пък една капка пот не им се образува на тия, ебаси киликандзерите без пори ли са?

    Ти ако беше видял пот, сигурно щеше да искаш и да я помиришеш, да не би да е вода, а? :knuppel2:

    Айде да не се отваряме на тема "Грешки във филмите", че ако те подхвана от единият край, ще те загъна като родопско "одеалце" с един замах, без да се припотя дори.

    Има си специален сайт за това: :http://www.movie-mistakes.com - влизай там и ще останеш с виснало чене като прочетеш колко от любимите ти филми са пълни с недосмислици и визуални гафове.

    Ако гледаш подобен род филми с мисълта колко гилзи си чул да падат на земята или на кой накъде му сочи оная работа при всеки кадър, сбъркал си раздела, определено. :knuppel2:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 2
    Последно: 27-09-13, 09:44
  2. Отговори: 34
    Последно: 30-08-11, 17:40
  3. Отговори: 0
    Последно: 18-11-09, 19:17
  4. Май вече сме демокрация от американски тип...
    От xaero във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 07-04-06, 11:36
  5. Американски хумор
    От dash във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 24-08-04, 14:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе