Дали някой знае от къде мога да намеря музика, записана за 5+1 колони?
Интересува ме и програма за ремикс, с която да си "поправя" сама някое файлче.
Дали някой знае от къде мога да намеря музика, записана за 5+1 колони?
Интересува ме и програма за ремикс, с която да си "поправя" сама някое файлче.
@Bibi,
Потърси из форума. Zetle беше пуснал скоро някакви линкове с такива.
Какво точно музика търсиш? Имам няколко класически метъл- и рок албуми - там, откъдето ги свалях, имаше и доста други, но не ме интересуваха и зарязах линковете.
Точно такива като твоите търся
А също каквото и да е, при което се усеща движението ляво-дясно.
Както и класическа музика.
Ако намеря хубава програма за ремикс идеята е да се разместят различните групи инструменти на симфоничен оркестър (примерно цигулките да не са вляво), ама там работата е доста дебела...
Bibi, то това с обръщането на каналите е малко като да обърнеш топките на мъжа - при секса няма значение.Та и по тази причина израза "ближи ми топките" се изразява в общ смисъл, а не в разделен - ближи ми лявата или дясната топка.
Ох, стига глупости съм писал.
След малко ще ти изредя какво имам и ако ти хареса, ще обсъдим по кю-то как да ти го пратя.
Ако не знаеш - на мастика съм...![]()
Наистина дебела...
За да направиш това, което искаш, трябва да имаш студийните записи, преди да са миксвани.
Иначе могат да се правят всякакви пародии - например да сложиш перкусията под носа на диригента, а щрайха в дъното на оркестрината....![]()
@IvO™,
Мастика с айрян, знам, добави я към общата сметка с бирите, аз вече се обърках кой на кого какво...
@Lupus,
Много благодаря! Намерих въпросната тема с линковете
А за програмата знам, че има такива, с помощта на които от стари записи в mp3-формат хората някак правят прилични долби-подобни неща.
//
Обаче линковете на Zetle не се отварят нещо...![]()