...коя роля и кой филм бихте си избрали?
Аз бих искал да се превъплътя в образа на Индиана Джоунс... доста забавно ще е...![]()
![]()
...коя роля и кой филм бихте си избрали?
Аз бих искал да се превъплътя в образа на Индиана Джоунс... доста забавно ще е...![]()
![]()
Е как в кой - Уайът Ърп в Тумбстоун (1993)!![]()
да партнирам на silvia saint.... заглавието на филма е без значение![]()
![]()
![]()
майтапът настрана, любими филми имам много, но предпочитам нещата да ми се случат "for real"
тъй като съм висок - Леголас "Lord of The Ring"
Ludia ще го взема за Гримпли , а FearME - за Фродо !!!
Запазвам правата за ролята на Смеагол.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Набирам актьори за следните позиции :
1. Боримир ( още в първия епизод ще умре )
2. Гандалф ( Лупус - може би ти ? )
3. Билбо Бегинс
4. Скиталеца![]()
5. Саурон - кой ли ще бъде кандидат
6. другите не им помня имената - дъщерята на Елфския крал ( Лиз Тейлър ), Елфския крал ( агент Смит - "Mr.Anderson Wellcome back"), и тн. да не забравяме и Самознай Сам - бодигарда на Фродо - двете крадливи хобитчета Мери и Попин
Аз не че нещо, ама да вземем да разделим темата на въпроса на @Ivo и набирането на актьори за продължението на "Властелинът на пръстените"![]()
techno, да не взема да изиграя Саурон и да ти се случи нещо на пръстена?![]()
Аз искам да изиграя "Завръщането на куpваря"... пардон, на "краля"...![]()
![]()
![]()
Първоначално публикувано от FearMe
Бих се включил и в двата филмаПървоначално публикувано от IvO™
![]()
![]()
![]()
Ако ми дават роля от Lord of The Rings бих играл със сигурност оня трол в мините на Мория![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме кефи.
@Mr.TECHNO За Саурон искам аз :P
А ако е заето мястото дай да заснемаме Силмарилиона там вече резервирам Melkor :P![]()
Прилича ми на нападка към Властелинът на пръстените. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:Първоначално публикувано от IvO™
Дано греша.
Иначе ако трябва да избирам роля, ми те повечето ги заеха. Може Сам. Той е може би истинският герой. Той беше този, благодарение на когото, всичко завърши добре. Той спаси Средната земя.
Първоначално публикувано от Raziel
Грешиш. Игра с думите. Никакви лоши чувства към "Пластелинът"... пардон, "Властелинът"...![]()
говорим за "Вазелина по пръстите", нали![]()
?