От няколко дни сайта не работи. (поне аз от 2 различни места (доставчика) не мога да го отворя). Някой има ли повече информация по въпроса? Да не са го "порязали" "куките" и него?*
От няколко дни сайта не работи. (поне аз от 2 различни места (доставчика) не мога да го отворя). Някой има ли повече информация по въпроса? Да не са го "порязали" "куките" и него?*
Току-що го отворих, вярно, малко бавно, но си се отваря.
Относно "порязването" му... не ми се вярва :-) все пак там има субтитри, а не филми... не вярвам да се захванат с това, ама кой знае...
Да....от - време на време се отваря мноооого бавно, както в момента, но страницата* е смного грешки и ако се направи опит да се отиде към друг линк* (например форума) пак не се отваря....или не се знае кога ще се отвори.* Има си някакъв проблем явно.....
На мене също ми зарежда но бавно , явно от тяхната връзка е
Няма субтитри за "Lost 15" ли?![]()
Майтапа настрана - и при мен не се отваря... чакаме Eddie да ни осветли малко...
![]()
![]()
http://subs.free.bg/Lost.S02E15.HDTV.XviD-LOL.sub
дано съм помогнал![]()
Сори, пропуснал съм тази тема - но все пак да осветля, въпреки закъснението.Първоначално публикувано от IvO™
Стария сървър не издържаше и в момента сайта е на двуядрено AMD с 2Gb RAM, от тук нататък мисля че няма да има никакви проблеми.