Резултати от 1 до 3 от общо 3

"SLITHER" - Мъка, мъъкаааа... (+14)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #1

    "SLITHER" - Мъка, мъъкаааа... (+14)


    14+

    SLITHER [2006]



    Horror Has a New Face


    Доста мислих преди да реша дали на напиша нещо за тази "боза". Мога да дам на филма определението "интересен хорър", но нищо повече. Ефектите са пипнати доста яко, обаче сюжетът е един... мале, мале... Като прибавим към това една завидна доза селски хумор от типа "Ииии, ся ти ибах мамъта", което може би е единственият момент, в който е възможно да разлеете съдържанието на току-що поетата (без)алкохолна напитка и здраво да опръскате лицата на гърчещите се в масов мазохизъм околни...



    Кака за разплод


    Та филма е добър. В простотията си, добавям. Нещо като продължение на "Осмокраки гадини" (помните ли го?). Само, че тук вместо паяци от всякакъв калибър и количество, авторите (те пък едни автори, де...) са наблъскали разни плужекоподобни същества (голи охлюви), които освен че се приплъзват със завидна скорост, все гледат да се натикат в устите на хората (моля, не правете погрешни асоциации!!! Въпреки, че е готино да се види как Кайли се опитваше да извади един бая дебеличък екземпляр от устата си. И в крайна сметка - вадеше ли го, вкарваше ли го - не мога да ви кажа точно... ама 100 % плужека достигна до оргазъм! То чак аз стигнах... тази сутрин комшиите ме гледаха доста подозрително... ).

    Същите тези същества са с извънземен произход - ами, че естествено - нима някой земен плужек ще дръзне да се ебава с превъртял фермер? Особено с брат Хамериканец???



    И това ако не е бременна "мама", здраве му кажи!


    Сърбят ме пръстите да ви опиша всичко, ама няма - ще си затрая, защото засърбят ли ме ръцете, и друго почва да ме засърбява... и накрая котката пак ще спи в градината!

    Актьорите. Доста познати лица. Майкъл Рукър ("The Bone Collector", "The 6th Day", "Replicant" и т.н.), Грег Хенри ("Payback", "Ballistic: Ecks vs. Sever" и т.н.), Нейтън Филиън ("Saving Private Ryan", "Dracula 2000", "Serenity" и т.н.) и Лизи Бенкс ("Spider-Man", "Catch Me If You Can" и т.н.) и т.н. Да се чуе и мае човек какво правят в такава селска продукция, но явно им харесва да се навъртат покрай оборите (ще видите сами...)... или просто са приятели на режисьора (и са склонили след стократни молби), който също се появява в кратка сцена в началото (и определено има капацитет, но не и достатъчно пари, за да пласира сериозно идеите си).

    И така, да спирам ли? Май ще спра. Филма си заслужава едно око, поне заради простотията в него. И ефектите. Иначе за ни'къв *** не става! Начинът на представяне и самата реализация в комплект с музиката е... охх, казах, че спирам.




    Оценка: Зависи доколко ви се изпростява насаме или в подпийнала компания. Така или иначе, плужеци няма да ви липсват, защото винаги можете да си погалите "плужека", ако ви се прииска... или пък да му позволите да се засили към нечия близка уста...

  2.  
     
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #2

    Re: "SLITHER" - Мъка, мъъкаааа... (+14)

    моят кратък коментар е:

    така и не разбрах пародия на ужасите ли са се опитали да направят ( с тези полу-комични ситуации) или зараждащият се смях беше заради недоизкусурените сцени....

    P.S. гледах го преди около 2-3 седмици, но фактът, че вътрешната ми реакция като видях това ревю беше "ааа, slither" е показателен колко бързо ми се е изтрил от главата

  4. Member
    Тук е от
    Nov 2004
    Мнения
    898
    #3

    Re: "SLITHER" - Мъка, мъъкаааа... (+14)

    Като сте заговорили за този филм,та взех,че го изгледах.От началото да края напълнен с клишета,стигащи на моменти до пародийност.Сигурно за това го и догледах - в очакване на следващото.Може би затова ми беше донякъде интересно и смешно(съвпада с впечатлението на FearMe ).
    Става за средностатистическият любител на ужаси,макар,че ми се струва да е замислен с по-големи претенции.
    IvO™ ,много ми е рано,ако го бях гледал довечера - вероятно и мене щеше да ме засърби ...
    ама имам кучка - не котка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 16:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  3. Сервиз "Тодор Петров" - мъка!
    От Sletu във форум Черен списък
    Отговори: 2
    Последно: 12-09-08, 22:00
  4. Отговори: 17
    Последно: 17-07-08, 13:09
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 10:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе