Резултати от 1 до 3 от общо 3

Сервиз "Тодор Петров" - мъка!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2005

Сервиз "Тодор Петров" - мъка!

Преди няколко месеца изпратих запитване в сайта им на обявения мейл дали ще могат в "сервиза" си да ми сменят оптиката на CD плейъра Denon DCD-910. Отговориха ми, че имат необходимата оптика - KSS-150 (http://www.tpetrov.com/search.php?prod=KSS150A%20SONY - я, още я има!) и че услугата ще ми струва 40 лева с включена цената на резервната част. В понеделник (08.09.2008 год.) нарамих CD плейъра и се качих в магазина в Телевизионен сервиз около 10.00 часа. Там попитах къде мога да оставя техниката за ремонт и една служителка ми обясни, че въпросния сервиз не е в сградата, а се намира на "Поп Минчо Кънчев" над "Столетов". Както и да е (плейърът е 12 кг!) стигнах до сервиза и обясних, че е за смяна на оптика KSS-150A, която имат налична и т.н. защото прескача на някои дискове. Приеха го за ремонт и ми дадоха бележка, взеха ми телефона да се обадят. И сега - върхът на сладоледа - днес (09.09.) в 17 часа ме информираха, че трябва да си взема плейъра, тъй като нямало такава оптика!!!!!! Веднага проверих в сайта - има налична (пише Цена: 28.50 лв. Налични бройки: Да). Отидох на място в сервиза, където ми го връчиха най-тържествено. Попитах девойката зад масата защо не е сменена оптиката и един от техниците ми обясни, че "нямали такава оптика". Обясних им, че в магазина има и е на цена 28,50 лв. На което същият ми отговори да отида да си я купя от магазина и той ще ми е монтира срещу ПЕТ лева! Но няма да ми даде гаранция. Помолих го тогава той да отиде да я купи от магазина и да ми я монтира с гаранция. Обясни ми, че не можел да ми даде гаранция. Не разбрах за какво - че не може да смени една оптика, или че не дава гаранция за стоката. И най-интересното - те били сервиз, който нямал нищо общо с магазина!

Съжалявам за отклонението, но Ви моля да ми кажете къде мога да намеря свестен сервиз в Стара Загора, където да сменят въпросната оптика, като съответно дадат гаранция за ремонта и си свършат това, за което в края на краищата плащам. Честно казано "възмутен" е слаба дума да опиша чувствата си в момента по отношение на прехваления "велик" сервиз "Тодор Петров"!!!!

В крайна сметка не се изисква висше образование и защитен докторат по ядрени физика за да се смени един модул с друг и да се навържат два куплунга! И ако стоката им (евентуално!) не е качествена, то вместо да ми посочват вратата и да вдигат рамене, можеха да ме насочат към сериозен сервиз. В крайна сметка аз съм отишъл там, защото са ми дали оферта и са обещали, че може да се смени.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Сервиз "Тодор Петров" - мъка!

ако е официален сервиз- правиш оплакване в КЗП , но само ако до 1 месец не могат да ти сервизират стоката - тогава или се подменя с друга или ти връщат парите !

за целта отиваш с адвокат и им искаш булстата най-официално и ги съдиш.
    Делата от този род не се заплащат и сервиза освен глоба ще има и данъчно-ревизионна проверка.

4. Тук е от
    May 2005

Re: Сервиз "Тодор Петров" - мъка!

Явно не им се занимавало да сменят оптика. Иска се доста работа по настройката. Евала на шефа им - Тодор Петров, който ми даде координати на свестни техници, занимаващи се само с Hi-Fi, съдейства ми да се доставят няколко оптики за проба и се извини за държанието на собствените си техници.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  2. Сервиз на магазин "Зора" ,съобщение за клиентите им.
    От sandocan1946 във форум Черен списък
    Отговори: 17
    Последно: 16-11-10, 22:25
  3. Отговори: 17
    Последно: 17-07-08, 14:09
  4. "SLITHER" - Мъка, мъъкаааа... (+14)
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-09-06, 13:40
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе