Да бе, да
А всичко започна съсвсем невинно..
Тез тутурутки, казват, са се чули чак в Овча купел!!!
А целата тупурдия се разигра ей на тази сцена
Айде стига ви толкоз
Да не сте капо
Vandal, нямах проблем с апарата. Проблема беше после при снимките, че едни диванета постоянно ми скачаха по гърба и половината снимки им избяга фокуса
Да, там бях , главата ми стана като на Рози ...сещаш се кое
За съжаление не мернах никой от форума.
Мислех че поне Лудия ще го видя да се откроява някъде.
Ако аз бях там - щеше да ме видиш моментално.Първоначално публикувано от Vandal
Да не забравяме и подгряващите "Конкурент" - мисля, че добре се справиха момчетата
Концертът - най-доброто мащабно шоу, на което съм присъствал! Но от всички концерти до сега - фаворит си ми остава Металика в Пловдив.
И още едно голямо НО:
Имаше здраво прецакване на хората с билети FAN ZONE (righ и left). При покупката на билетите въпросните зони бяха като обръч, т.е. ако си в тях можеше да се стига до "средата" на стадиона. Като влязохме на стадиона се оказа, че зоната е ограничена много сериозно и се стигаше само до ~40 м. от "средата"...
А най-голямото НО:
Половината от зоната беше зад един от "щандовете" за бира, в който обслужващият персонал (и приятели) насядаха нависоко и показваха среден пръст на всеки, който им правеше забележка (вкл. замеря с каквото там намери) да се снижат. Тотална наглост от тяхна страна и пълно безучастност на т.нар. охрана.
И това за 120 лв.
да де, ти ако беше там, щеше да бъдеш, нещо, като кол между доматиПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
е майтапя се де, няма да се обиждаш.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO