Да бе, да
А всичко започна съсвсем невинно..
Тез тутурутки, казват, са се чули чак в Овча купел!!!
![]()
А целата тупурдия се разигра ей на тази сцена
Айде стига ви толкоз
Да не сте капо
Vandal, нямах проблем с апарата. Проблема беше после при снимките, че едни диванета постоянно ми скачаха по гърба и половината снимки им избяга фокуса
Да, там бях , главата ми стана като на Рози ...сещаш се кое![]()
За съжаление не мернах никой от форума.
Мислех че поне Лудия ще го видя да се откроява някъде.
Ако аз бях там - щеше да ме видиш моментално.Първоначално публикувано от Vandal
Да не забравяме и подгряващите "Конкурент" - мисля, че добре се справиха момчетата
![]()
![]()
Концертът - най-доброто мащабно шоу, на което съм присъствал! Но от всички концерти до сега - фаворит си ми остава Металика в Пловдив.
И още едно голямо НО:
Имаше здраво прецакване на хората с билети FAN ZONE (righ и left). При покупката на билетите въпросните зони бяха като обръч, т.е. ако си в тях можеше да се стига до "средата" на стадиона. Като влязохме на стадиона се оказа, че зоната е ограничена много сериозно и се стигаше само до ~40 м. от "средата"...
А най-голямото НО:
Половината от зоната беше зад един от "щандовете" за бира, в който обслужващият персонал (и приятели) насядаха нависоко и показваха среден пръст на всеки, който им правеше забележка (вкл. замеря с каквото там намери) да се снижат. Тотална наглост от тяхна страна и пълно безучастност на т.нар. охрана.
И това за 120 лв.
да де, ти ако беше там, щеше да бъдеш, нещо, като кол между доматиПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
е майтапя се де, няма да се обиждаш.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO