http://zrockbg.com/news_title.php?nid=2543, преди малко свърши пресконференцията. Днес в 14 часа почва продажбата на билети.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://zrockbg.com/news_title.php?nid=2543, преди малко свърши пресконференцията. Днес в 14 часа почва продажбата на билети.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От 3 дни следя развитието...
Един ден добавят концерта ни на сайта си, на следващия го махат... Беше силно изнервящо, но да - в крайна сметка днес официално потвърдиха концерта.
Датата е супер - петък.
Много яко.
Аз вече се уредих с билет FRONT OF STAGE RIGHT.
Като си показвате билетите, скривайте бар-кода и серийния номер, че да няма после изненади на входа![]()
Мнда. Купихме си три билета.
Ще ходим семейно.
Може 1-2 часа преди концерта да се видим за по бира.
За къде? На терена, пред сцената, седнали?Първоначално публикувано от Vandal
Крис,
Приятел от Пловдив ми ги взе за 56 лв. и предполагам че са за седящи.
Предполагам защото още не съм си видял билетите.
То е ясно че седнапи няма да стоим де.![]()
Надявам се да стане готин концерт, както на Металика.
Vandal, няма да е готин концерта!!! Ще е отвяващ, няма да има по-як концерт правен в БГ. От това което преживях в Белград преди половин година, мога да кажа, че тука ще е още по-яко. Само ще ви попаря надеждите за оригинални фанаелки от техният мърчандайз. Максималният размер е 2XL, което отговаря на нашите 3XL максимум. Инак други работи си има, шапки, рогцата със светене и т.н.
Де са тия фланелки? Рогца, за сега, няма да ми трябват...![]()
broba, ти май не четеш??? Написал съм за официалният мърчандайз на групата, който се продава на концерта. Следователно, когато разпънат катуна, тогава ще си имаш магазина на мърчъндайзинга.
Е-е-е, друго си е да те "светне" някой от FRONT OF STAGE, па макар и RIGHT.
Мерси, LUDIA, мерси!
Вече си купих фланелка / Black Ice /, официален продукт , само се чака концерта !
От къде си я купи!
Говорим за оригинална, нали!
Така се води ! Официален продукт , каквото и да значи това ! От Англия !