Пасажери наистина се оказа много добро филмче. Продължението на "Прометей" е Alien Covenant.
Пасажери наистина се оказа много добро филмче. Продължението на "Прометей" е Alien Covenant.
Дано продължението да се окаже по-добро. Защото Прометей е в класацията ми за най-тъпи филми.
Миналата година имаше слухове, че Нийл Бломкамп ще прави нов пришълец, който да е продължение на историята от втори епизод с Хикс и Рипли, но сега прочетох, че май се отказал от проекта.
Neill Blomkamp's Alien Movie Reveals New Concept Art - ComingSoon.net
Прометей сам по себе си не беше кой знае какво. Но начина по който свърши, дава възможност за добро продължение и голямо развитие на сюжета. Въпрос на фантазия и реализация........а Ridley Scott определено ги разбира тия неща.
Но не остана много - ще го видим.
Според IMDB премиерата на Alien Covenant за България е на 19 май.
Защото в него главно се "задаваха въпросите" и се очакваше в продълженията да се дадат "отговорите".
Alien Covenant отдавна излезе, но за мен лично не беше това което очаквах.
зрелищни безмислици с претенции за задълбоченост
НИЩО общо със съспенса на Alien 1,2 и 4
"Защо е трябвало да ни създават, а после са променили решението си и се връщат да ни унищожат?!" се пита човекът, а роботът казва: "Това толкова ли е важно? ... "А защо вие сте ме създали?! ... Съществуват ли деца, които да не желаят смъртта на родителите си?! ... Понякога, за да се създаде нещо ново старото трябва да се унищожи."
Този пост е редактиран от morandis; 22-02-18 в 23:28.
********************/bananas?c42=1&c35=1&c5=1&c24=1&c31=1&c28=1&c7=1&c33=1&search=The+Terror+&incldead=&field=name , не всички серии ама и тях ще преведат. Отпред е zamunda.net/
чел съм книгата, доста странен край + досадна на места словоохотливост
плюс недоразработена нишка на мистика
чат-пат бива
Аз пък съм чел историята за експедицията на Франклин и знам как свършва.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BB%D0%B8%D0%BD
Книгата е фантастика.....
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-04-18 в 17:38.
Препоръчвам ви: Disturbia 2007
Резюме : След смъртта на баща си, Кейл Беркт (Лебоф) се затваря в себе си и се изолира от света – до такава степен, че скоро се озовава под домашен арест. И докато майка му (Мос) работи дененощно, за да издържа двамата, Кейл става воайор, насочвайки поглед извън прозорците на дома си към домовете на съседите.
Момчето се забавлява до момента, в който започва да подозира, че един от тях е сериен убиец. Но дали тези подозрения са плод на развинтено тийнейджърско въображение, или пък са основателни.