Няма проблеми, аз съм отворен към всичко флойдскоДори и към това Видео споделяне / VBOX7
Няма проблеми, аз съм отворен към всичко флойдскоДори и към това Видео споделяне / VBOX7
Аз понеже много харесвам и джаз ....
https://www.youtube.com/watch?v=tVbo5W3-lL0
Срам ме е да го призная, но чалгата на Tommorow ме грабва повече от джаза на stenly.
Извратил съм се нещо...
хахахаха и на Tommorow, и на stenly много ми харесаха ,но това е нещото ,което на мен лично ми напълни мноого сърцето и го търсих къде ли не с хубаво качество ,ама до 24 бита не успях да го докарам за съжаление https://www.youtube.com/watch?v=-Ju-...EBF654786F8DDA p.s. Любезно предоставено ми от stenly![]()
Малеееее, баси камършала......Ей тва си е 100% чист Флойд
Всичко е Флойди това Thomas Leeb - Comfortably Numb (Pink Floyd) acoustic cover solo - YouTube и това Pink Floyd cover Anahit - Comfortably Numb (Videoclip Oficial) - YouTube ни съ бийти
![]()
Вече е факт новият албум на Pink Floyd в ZamundaСамо че аз лично ще го изчакам да излезне на FLAC
БЛАГОДАРСКО ,СтенлиСега видях ,че са изкарали и ФЛАК. Руснаците не са го пуснали в мп3 още!
- - - - - - - - - -
и 24 битов релийз има вече + 9 бонус бонус тракаи качеството му е страхотно.На мен албума много ми хареса!
![]()
Този пост е редактиран от martosblack; 08-11-14 в 13:50.
Свалих го и го слушах.......няколко пъти. Бях скептично настроен преди да го чуя, за съжаление очакванията ми се потвърдиха. Става за озвучаване на супер маркет или асансьор.
Повечето са стари и неиздавани до сега парчета ... Беше ясно, че ще е изнасилена работа![]()
Ето един точен за мен коментар !А и албума е своего рода епитаф все пак - ,,Когато чух албума за първи път, и аз останах леко разочарован. Предполагам, като всички останали и аз съм очаквал голямо „ БУМ”, „ ТРЯС”, фойерверки, та това са великите Пинк Флоид. После си дадох сметка, че само допреди няколко дни бих дал всичко дори и за един, единствен акорд на групата, а сега има нов албум. Кой съм аз, или кои сте вие за да оценявата един гений? Това не е някаква си момчешка банда, сформирана за един ден да избълва 1-2 хита. Тези хора са се доказвали и вдъхновявали вече половин столетие. Парите нямат нищо общо, предполагам, не си мислите, че тези велики музиканти свирят по клубовете и се мъчат да свържат двата края.
Изказвам мнение, като човек, които от 25 години е почитател на групата . Да за мен лично албума не е шедьовър, но все пак е с чувството и марката на Пинк Флойд, а на мен това ми стига. Това е последния щтрих от една велика банда и можем само да им благодарим, че са го направили.''
Излезе и блурей с DTS-HD Mastrer Audio 5.1 Намерих си го в пиратския залив![]()
не съм особено очарован .. Дивижъна беше уникален албум който и сега си пускам понякога ,слушал съм го стотици пъти .. с тоя няма да стане така .. мудничък ,то реално е инструментал целия ..
Хахах, подобни мнения ми дават криле.
Кой съм аз, че да имам собствено мнение кое е черно и кое бяло, коя музика ми харесва и коя не.
Изкривеното общество, изключително странните морални ценности и ***** го казват вместо мен.
The Wall не може да бъде срутена само със слушане...