За сега го има само в SVCD формат, тоест с лошо качество. Скоро очаквам да се появи с нормално, пък и тези дни ще го гледам и на кино. []
За сега го има само в SVCD формат, тоест с лошо качество. Скоро очаквам да се появи с нормално, пък и тези дни ще го гледам и на кино. []
за който търсеше URL: http://rack4.free.evro.net/server32/...R.XViD-DVL.avi
не е лошо филмчето, както обикнвоено спец. ефектите си ги бива, историята не - стандартното но все пак го вижте
vsi4ko e OK, NO otkade mogat da se drapnat sub za filma. v data.bg i free.evro.net gi niama , a samia film go ima data.bg
Аз го гледах на скрийнър и затова сигурно не ми хареса. Струва ми се непрофесионално заснет в сравнение с първата част. Малко като фантастика. Вчера ги гледах двата един след друг.
Ще гледам ДВД-рипа и тогава ще говорим пак.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз го гледах на скрийнър и затова сигурно не ми хареса. Струва ми се непрофесионално заснет в сравнение с първата част. Малко като фантастика. Вчера ги гледах двата един след друг.
Ще гледам ДВД-рипа и тогава ще говорим пак.
<div align="right">оргинално мнение на DaveMF</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз не мога да разбера как някои хора могат да гледат не6то разли4но от ДВД-рип ??????
Какав е смисълат от това да гледаш нещо подобно на видео записите от едно време
да не говорим 4е ако звукът не е на ниво направо е кущунство за кинематографията !!!
сори ако сам обидил някои
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Аз не мога да разбера как някои хора могат да гледат не6то разли4но от ДВД-рип ??????
<div align="right">оргинално мнение на masterross</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Наистина ме уби [:D] Аз лично ги степенувам така нещата:
1. Кино
2. DVD
3. DVD RIP
Искам само да отбележа че разликата м/у DVD Screenera и DVD Ripa се състои в това че някои сцени при първото са черно-бели както и отвреме навреме минават надписи засягащи copyrighta. Тоест не виждам каква е грижата да гледаш скрийнъра...[:D]
при мен са така:
1. DVD
2. DVD RIP
3. Кино (няма свестни кина наоколо)
Абе не са належащи субтитрите просто някой да хване да качи филма в DVDRip или поне Screener(виждал съм много сполучливи) а не тъпите SVCD-та.. от които не можеш да разбереш този пиксел окото ли му е или някаква друга част от тялото..(имало е и по зле.. примерно на един филм се чудех.. този пиксел ли е главния герои или е второстепенна героиня..) но ... аде ще почерпа на следващата сбирка.. ако някой качи DVDRip или свестен Screener
movieto mai go mqrkah na http://free.netwlan.net/ , imago na mpg 2CD i dvdRIP (mai ....) )
Vijte za subtitri na dvd.box.sk.Tam bazata e mnogo bogata.;-]