Вчера го гледах филма, вкарали са добър сюжет този път. Пак има повечко коли от колкото смисъл във филма, но тази поредица е така На който му е харесал филма да свирка ) [8D]
Вчера го гледах филма, вкарали са добър сюжет този път. Пак има повечко коли от колкото смисъл във филма, но тази поредица е така На който му е харесал филма да свирка ) [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Filma e strashen , mnogo me izkefi
<div align="right">оргинално мнение на BobyTT</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Когато скачаха от моста се изкефих най-много )) Колите не са толкова хубави, ама са моднати яко []
Радвам се за вас ама може ли да не ни дразните само а да ни пуснете едно УРЛ!
Сега го пуснах да се качва в DATA.BG, след 2-3 дни ще се качи, защото в момента ъплоудвам Пинко Розовата Пантера [8D]
Похвално UFO, от цифра време си търся серии на пантерата, но уви-много малко намерих...зарадва ме много[:D]
А между другото накой да е срещал субтитри за игралния филм "Розовата пантера"?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Похвално UFO, от цифра време си търся серии на пантерата, но уви-много малко намерих...зарадва ме много[:D]
<div align="right">оргинално мнение на 3Di</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Имам 20-30 серии на Пинко
Иначе ъплоуда в дата.бг върви супер бавно! Много им е зле сървъра...
Жесток е филма!
Гледах още на първия ден на кино и много се накефих!
Сега до 1-2 седмици дано се появи нещо като DVD Rip, или поне субтитри []. Да го изгледам още 3-4 пъти докато почнат да го дават по кината в Пловдив[:D].
Кажете като излезе DVDRip-a може и без субтитри(все ще си го преведа някак) на 2 Fast 2 Furious с URL разбира се
Спрях ъплоуда в дата-та, защото им е скапан сървъра и с повече от 2-3кб не може да се ъплоудва. Да се оправят []
Спокойно, все някой ще го качи (ако все още не е качен, което ме съмнява) []