Резултати от 1 до 15 от общо 15

Глеейте са кво ми требе!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

Първо здравейте,

Сега идеята е следната купих си нова мазда 323 с фабричен радио рецивеер без ЦД и МЦ! Сега идеята е следната искам да си сложа МР3 ама да си не махам тая работа ходих къде ли не, че и на луната мамата ми се е*а ама все едно и също 50% викат: Може никъв проблем, другите: абе на теб ти трябва не мр3 а мозъчна трансплантация! И така мисля че разбрахте идеята е че аз на фабр. имам изходи или както там се казва за цд и въпроса е следния! Може ли да си команвам мр3 плеара през бутоните на фабр. плеар! МОЛЯ ПОМИСЛЕТЕ И АКО ИМА ИДЕЙ КАЖЕТЕ!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Глеейте са кво ми требе!

Ако дадеш снимка или поне схема на изходите !?

То за можене всичко може, но дали си струва нервите и парите?

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

Разбирам че искаш нещо много нормално ама аз грам не разбирам от аудио системи ама грам! Явно така не може да стане та сега ви питам как става да си направа от 12волта 220волта в колата слагам един дисплей на елит едно "елка" у багажнико и айде! Сега сериозно може ли това(12W to 220W) да стане как и с цена на кво (освен пари)

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Глеейте са кво ми требе!

Blade™, <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То за можене всичко може, но дали си струва нервите и парите?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> - Прав е човека []

Има схеми, има и готови устройства, провери в електронните магазини при теб (не знам къде живееш). Не мисля да ти показвам схеми, няма да са ти от полза Между другото, за какво са ти тези 220 V?

А за mp3 плеъра... Защо не отидеш при тези 50%, които твърдят, че може и не ги помолиш да ти свършат работата? Иначе не ни предоставяш изобщо необходимото количество техническа информация, за да можем да дадем някакъв съвет. Демек - друго си е да го видиш с очи..

/off Ама мешате темите..

6. Member
    Тук е от
    Mar 2003

Глеейте са кво ми требе!

kato kazvash W ima6 predvit volt ili wat i za kakvo ti triabva,4e ne6to nemi stava iasno za tok ot akumolatora v kolata iska6 220V ili muzina iska6 220W?

7. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

много ясно че волта само виж в колко часа е поста и ще ти стане ясно! А виреман: токът ми е за "зарядното" на цомпа! Ако знаеш как по друг начин и може да ме светнеш ще съм ти много благодарен! А относно тези 50% аз ще ида ще ми вземат парите и ще се окаже че няма да го направят нали се сещаш: "абе пич то не било така както го виждах тук се наложи една рационализация и този бутон няма да бачка ама ти няма да се притесняваш"!!!!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2003

Глеейте са кво ми требе!

Ako kompa niama zariadno za 12V,ima transformatori kum akumolatora ili kum dinamoto na kolata.Pitai v nekoi servis nemoje da niamata ne6to takova.A za radioto po dobre go razkarai tova fabri4no i si sloji takova kakvoto iska6,6oto naglasenite raboti i to ot nekompetentni hora 4esto nestruvat

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Глеейте са кво ми требе!

Blade конвертори за кола колкото искаш... бая скъпички са обаче. За 200W май са 100лв...

11. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

Абе много ама! Само да те питам това аз хубаво ще сложа конвертор ама това значи ли че вечер фаровете ще ми светят като свещи !

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Глеейте са кво ми требе!

Blade™, ти щом си си я взел чистак барсак нова колата, 1-во айде да ти е честита, и със здраве да я нахендриш някъде )) 2-ро, защо не питаш в официалния магазин-представител за България от където си я купил колата. То mp3 плеъра го водят като екстра, така че трябва да предлагат и монтаж, ще те насочат към някои сервиз. 3-то, ако не стане, докарай колата у Пловдив, имам тука едни авери дето правят такива неща.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

Значи мазда не предлагат мр3 плеар! Квото праат у майненско го праат и тука! Аз вече си проучих почти всичко и сега оства един много компютърджииси въпрос! Значи може ли Цомпа да работи без захранване (зарядно дето викат селяните) а просто с адапторчета на направа едно 1.75 за ЦПУ едно 3.3 едно 5.5 и аз 12 си имам само едно -12! АКо ме разбрахте евала и чакам да ми се смеете на изродщините!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Глеейте са кво ми требе!

Виж ся.. На теория може да се включи направо към акумулатор PC-то, защото най-високото напрежение, което то използва е 12 V. Не вярвам да няма някъде направени готови устройства или поне схеми, които да осигуряват необходимите напрежения за работа на PCто. Обаче аз лично никога не съм попадал на такова. Може би защото не съм търсил, но.. Порови из нета и попитай в някои магазини за такива джиджавки

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

Разбрах че със сигурност има и цената била около 70 кинта! Това обаче не пречи да продължавате с идеите защото още нищо не е решено и ако някой знае точно как и / или къде го правят да постне 1 мемо!

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Глеейте са кво ми требе!

blade, преди време това се обсъждаше в дир-а ако искаш метни ми едно icq и ще ти дам координатите на човека който го правеше.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Глеейте са кво ми требе!

fori: Нямам ICQ и затова ти пратих майл

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 12
    Последно: 05-02-13, 03:03
  2. требе ми съвет за cad/cam конфигурация
    От bahti във форум Общ - хардуер
    Отговори: 14
    Последно: 25-11-05, 12:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе