Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17

некомерсиални, нестандартни и психарски филми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Мен не ми хареса - верно че е психарски ама след 10 фатала вече е банално...

Като си говорим за некоменсиални филми скоро гледах нещо, и то защото просто нямаше какво. Филма се казва Vidocq или нещо от сорта. Френски, с "местни" актьори. Направи ми впечатление че макар и леко простоват е значително интересен, заснет невероятно добре, изглежда наистина страхотно. Бойните сцени не са някакво измислено кунг-фу ами груб селски бой, и въпреки всичко са много добре направени с мноо яки ефекти тип bullet time, но не дотолкова че да дразни. Във филма всички са от изрод нагоре, музиката определено ми хареса, особенно към края на филма (и след филма , има някакъв rip-off на апокалиптика, само че е по-добре от оригинала). На моменти дразнят рендваните пейзажи, и то не защото са тъпи, а защото са по-живописни от тия в LOTR 1. Като цяло съм доволен - и най вече филма не е комерсиален...

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Аз лично съм особен почитател на филмите на Дейвид Линч. Но освен Туин Пийкс, ви препоръчвам да гледате "Елена в Кутия" и най-вече култовия според мен

"Изгубената магистрала".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Филми
    От hotcool8 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 68
    Последно: 14-04-23, 17:57
  2. Магазин за кондензатори с нестандартни стойности?
    От marinskiq във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 5
    Последно: 08-06-13, 22:56
  3. Матрак с нестандартни размери???
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 24-02-13, 17:03
  4. филми на USB
    От vandu във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 10-07-12, 12:32
  5. Помощ!Търся един психарски филм
    От hriman във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 25-09-09, 23:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе