аз харесвам филми като Кин дза дза, Старецът и морето, Twin Peaks, Irreversible, Зелената планета, Дистанционно управление, Злостър черното влечуго, и много други. Повечето стари наши и някои френски както и от бившия СССР и т.н.
аз харесвам филми като Кин дза дза, Старецът и морето, Twin Peaks, Irreversible, Зелената планета, Дистанционно управление, Злостър черното влечуго, и много други. Повечето стари наши и някои френски както и от бившия СССР и т.н.
Jeepers Creepers - това е твоят филм[]
Requiem for a dream,филм за наркомани
Fear and Loathing in Las Vegas
с Джони Деп, уникално е
Beetle Juice хора ! - гледайте ако ви попадне Подземен свят или Подземен град с Джо Мантеня, Денис Лиъри и имаше една мацка с италианско име дето са не мога да се сета как точно се казваше - муцка филм
Irreversible - необратимо...щом си падаш по психарии. Филмът е много добър ако имаш нерви да го гледаш обаче.
Аз пък бих ти препоръчал кубът....Който го е гледал знае...:-)))))))))))
И като каза Киндзадза се сетих да те питам:
-Ку???:-))))))))))))))))))))))))))))
Ами какво да ти кажа те са адски много филмите , МЕМЕНТО ,ми се стори супер странен , но на КУБРИК например , няма един нормален филм ако ме питаш мен...
Амириканско психо - мисля, че така се казваше, Хипрекуб 1 и 2, още един глас за "Мементо", Амели
виж трябва да почнеш да гледаш по нови филми
трилъри [^]
един нов Апсолон
с Кристофур Ламберт
много ще ти хареса
Final Destination 1,2
The Crow 1,2
Final Destination RULLEZ , не знам за другите филми , но сценаристите на Файнал трпеят актьорите като пилци.....