защо всичките ми субтитри излизат прецакани ?
Как прецакани? Дай пример. Нагласил ли си фонта на Cyrilic?
просто излизат иероглифи иначе махнах Cyrilic и пак същата работа
Сложи един screenshot на това как излизат. За да се видат точно какви йерогрифи излизат.
Но аз ти предлагам:
По-добре си сложи Crystal Player (версия 1.7). Това е една от най-добрите прогами за гледане на филми с много възможности за настройка и е много лека (от класа на BSPlayer). Правена е от руснаци и сам разбираш - проблем със субтитрите нямаш. Просто я опитай.
HGD, я ми кажи ако знаеш на Crystal-a как да го направа да не се увеличават субтитрите като зуумвам с + и -? Никой досега не ми даде компетентен отговор, започвам да се съмнявам, че няма такава възможност при Crystal. С 1.7 съм. Благодаря!
Thorin, вярно е че така се получава. Не е предвидена възможност за фиксиран размер на шрифта (друг начин, освен да смениш размера, не се сещам - сигурно тава са те съветвали). Може би в новите версии ще добавят повече опции на субтитрите.
И нещо странно - на един и същ филм с еднакви субтитри (и настроки на тях) и еднакво увеличение при използване на версия 1.5 и 1.7 забелязах следното: - Във версия 1.7 субтитрите станаха по-големи от във версия 1.5.
P.S. Защо не питаш във форума им? http://www.crystalplayer.com/index.php?page=forum
Аз по принцип ползвам ViPlay, но много ме радва затихването на субтитрите при Crystal-аЧувал ли си за някой друг плейър с такава функция?