Напоследък не мога да попадна на добра комедия, а много ми се гледа нещо на което наистина да се посмея. Препоръчайте нещо което ви е харесало и разсмяло[]
Напоследък не мога да попадна на добра комедия, а много ми се гледа нещо на което наистина да се посмея. Препоръчайте нещо което ви е харесало и разсмяло[]
Наистина много трудно е да се попадне на съвременна хубава комедия. Комедия, която искренно и до сълзи да те расмее и да я запомниш за дълго. И мразя псевдокомедии, в които непрекъснато като на малоумен ми подсказват къде трябва да се засмея. За това ти препоръчвам да се върнеш назад във времето на добрата руска комедия. Ето няколко неща, които на мен никога не ми омръзват:
1.Кавказка пленница
2.Диамантената ръка
3.Невероятни приключения на италианци в *****
4.Пази се от автомобила
5.Иван Василиевич сменя професията си
и др. за заглавията на които не се сещам в момента.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Напоследък не мога да попадна на добра комедия, а много ми се гледа нещо на което наистина да се посмея. Препоръчайте нещо което ви е харесало и разсмяло[]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*27/02/2004*:* 09:13:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
На скоро гледах My Boss's Daughter http://www.imdb.com/title/tt0270980 и доста ми хареса. Свежа комедия в американски стил
Също така ако си падаш по анимационни филми(поне на мене те никога не ми омръзват и винаги вкарват малко радост в сивите ми ежедневия ти препоръчвам да гледаш Looney Toons Back In Action i Disney's Brother Bear...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Наистина много трудно е да се попадне на съвременна хубава комедия. Комедия, която искренно и до сълзи да те расмее и да я запомниш за дълго. И мразя псевдокомедии, в които непрекъснато като на малоумен ми подсказват къде трябва да се засмея. За това ти препоръчвам да се върнеш назад във времето на добрата руска комедия. Ето няколко неща, които на мен никога не ми омръзват:
1.Кавказка пленница
2.Диамантената ръка
3.Невероятни приключения на италианци в *****
4.Пази се от автомобила
5.Иван Василиевич сменя професията си
и др. за заглавията на които не се сещам в момента.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*27/02/2004*:* 09:28:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Lupus има ли откъде да се свалят тези филми? (само да не е арена или дата[V])
Zangiev благодаря, свалям го вече[:P]
Friends 10 сезон епизоди 11 и 13.Основна тема е Джоуи Трибиани и участието му в телевизионна игра от сорта на Стани Богат и опитите му да научи френски.За съжаление в последните години американските комедии са "Подигравка с нашата интелигентност",приятно изключение е School of Rock.
Препоръчвам ти много Не прави бъркотии.На тоя филм съм плакал от смях. На английски е Don't be a menace ili Don't be a menance не съм сигурен
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Препоръчвам ти много Не прави бъркотии.На тоя филм съм плакал от смях. На английски е Don't be a menace ili Don't be a menance не съм сигурен
<div align="right">Originally posted by Voltmachine*-*05/03/2004*:* 16:08:52</div id="right">
Не мога да го намеря този филм по фритата. Можеш ли да дадеш линк?
Познайте пак кой ще го качва.. До утре сутрин трябва да е качено в http://bubu.to/afterburner/FILMS/Don't.Be.A.Menace/ Размерът на .avi-то е 529 MB (554*819*584 bytes)
Слънчев ден
Edit: Филмът би трябвало да е качен вече, дано файлът не е прецакан.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Познайте пак кой ще го качва.. До утре сутрин трябва да е качено в http://bubu.to/afterburner/FILMS/Don't.Be.A.Menace/ Размерът на .avi-то е 529 MB (554*819*584 bytes)
Слънчев ден
<div align="right">Originally posted by wireman*-*08/03/2004*:* 11:04:19</div id="right">
Wireman, не съм забравила и за Танцьорка в мрака - казвай какво пиеш, та да се подготвя[]
Sunka с малко закъснение ето и така желания link[:P]
http://store2.arenabg.com/open/1991-1999/Don't%20Be%20a%20Menace/Don't%20Be%20a%20Menace%20to%20South%20Central%20While%20Drinking%20Your%20Juice.avi
Ако не е link просто си го копирай в експлорера Sorrka ама в тоя форум нз как да слагам links
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">Originally posted by wireman*-*08/03/2004*:* 13:04:19</div id="right">
прецакан е
Ето това го гледах наскоро и на някои сцени направо щях да падна от смях. http://rack2.free.evro.net/server10/...le%20Nicky.avi
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ето това го гледах наскоро и на някои сцени направо щях да падна от смях. http://rack2.free.evro.net/server10/...le%20Nicky.avi
<div align="right">Originally posted by The Mask*-*13/03/2004*:* 18:00:42</div id="right">
А субтитри има ли за този филм?