Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700
До колкото разбрах разликата между DVX-9900 и DF-9900 е че втория има слот за flash card (поне така ми обясни консултант в магазин в провинцията). Иамте ли представа наистина ли е така и какъв вид карта точно поддържа?
P.S. Обясниха ми, че вече и DF-9900 има скарт букса.
Къде трябва да излизат Small, Normal и Large за големината на DivX субтитрите?
Пачнах си оригиналният firmware с три вида шрифтове но нямам Small, Normal и Large в менюто
v meniuto "others" trqbva da bude ,kato izbere6 setup ,ikonkata nai otdolu.
Цитат:
Първоначално публикувано от surbin
v meniuto "others" trqbva da bude ,kato izbere6 setup ,ikonkata nai otdolu.
е да ама аз модифицирам оригинален firmware и в него ги няма
въпроса е как да направя в менюто Others -> Divx Subtitles
Някой може ли да ми каже как мога да сложа тъмен фон зад субтитрите
(да се получи като на първите официални фърмуери)
Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете* :)
След като сложих фърмуера на СТРАХ, спря да ми изписва думите в Болд и Италик, и сега се вижда кода <i> </i>. Какво мога да направя по въпроса? Трябва ли да сложа друга версия или?
Цитат:
Първоначално публикувано от Туранага
След като сложих фърмуера на СТРАХ, спря да ми изписва думите в Болд и Италик, и сега се вижда кода <i> </i>. Какво мога да направя по въпроса? Трябва ли да сложа друга версия или?
А стига ... искаш да кажеш че преди това си виждал наклонен и удебелен шрифт ли?
Здравейте,видях,че има много компететни хора относно ъпдеитите на DVD плеъри,но не открих във форума точно моята версия,а тя е:LG VC9700(комбинирано DVD и видео)
Model LV9D30200b0
Main Version E138
Sub Version 0005
Servo 14a9
Micom Version v1.3852
Нека някой ако има ъпдейта за моята версия ми прати линк,ще бъда много благодарен.
LG 9700 i 9900 sa razli4ni samo po vu6nen vid taka 4e bi trqbvalo tezi updeiti da stanat i za tvoeto dvd ,no ti preporu4vam da pro4ete6 vsi4ki mneniq ot na4aloto na temata.
Цитат:
Първоначално публикувано от Rumen 1
Здравейте,видях,че има много компететни хора относно ъпдеитите на DVD плеъри,но не открих във форума точно моята версия,а тя е:LG VC9700(комбинирано DVD и видео)
Model LV9D30200b0
Main Version E138
Sub Version 0005
Servo 14a9
Micom Version v1.3852
Нека някой ако има ъпдейта за моята версия ми прати линк,ще бъда много благодарен.
Повтарям за сетен път за тези, които ги мързи да четат - VC9700 няма моднат фърмуер, но има по-нова версия официален с оправени субтитри, 4 реда и пренасяне.
Виж Страх не ме мързи да чета но прерових целият форум и или аз не го виждам или няма линк за този нов софтуер за VC 9700;моля те прати ми линк ил ме светни откъде да го издърпам,че преди малко се сдърпах и със гаранционния сервиз,защото те неможели да направят нищо по въпроса със субтитрите,държавата ни е скапана от всякъде,та ако ние можем да си помогнем нека го направим.Благодаря предварително.
Страх,срам не срам пак ще те питам.Намерих един файл,който ти си пратил\LV9D10203B.MIH\това ли е?Ако не е,моля те прати ми го на dr_nalbantski@mail.bg,ако пък е този който намерих трябва ли да го преименувам или нещо друго.
Моднатият НЕ СТАВА за тебе. Трябва да си дръпнеш официален от полския сайт.
Страх,немога да се оправя нещо в този сайт.Посчи точно къде или,ако знаеш къде е моля те прати ми го.