imam dvd samsung HT-P10 no kato si pusna da gledam film na divx subtitrite sa mnogo malki i ne moga da gi 4eta.Nqkoj moge li da mi pomogne da mi kage kak da si gi uveli4a.blagodarq vi
imam dvd samsung HT-P10 no kato si pusna da gledam film na divx subtitrite sa mnogo malki i ne moga da gi 4eta.Nqkoj moge li da mi pomogne da mi kage kak da si gi uveli4a.blagodarq vi
Като за начало разгледай многото теми в раздел "Битова техника", отнасящи се DivX плеари и субтитри.
rosenstoqnov, така понеже ги продавам тея системки, мога да заявя, че СУБТИТРИТЕ ИМ са на 6, т.е. са големи с черен кант. Единственото което ми идва на акъла е да са объркали и да са ти сложили стар firmware. На какъв размер ТВ го гледаш?
[size=12px][/size]Първоначално публикувано от LUDIA
Ot rosenstoqnov az go gledam na malak televizor 14" ama go nqma tova sas 4erniq kant.Ako naistina sa mi obarkali i sa mi slogili star firmware ponege ne sam mnogo v 4as sas tova ima li na4in da se smeni i kak, a kakvo predstavlqva tova.DVD to go imam ot edna godina.blagodarq ti predvaritelno
rosenstoqnov, явно ти е от най-първите бройки. Затова се обади в сервиза и питай имат ли update за твоят модел. Понеже го продавам само от 6-7 месеца модела, съм го виждал само с хубавите субтитри. Това което казваш ми напомня на старият им firmware и бели букви само и малки.
Благодаря ти.Ще се обадя непремено дано да ми помогнат че направо не ми се гледа с този малак шрифтПървоначално публикувано от LUDIA