Понеже не видях във форума - има ли ъпдейт за Elite PV-371X за уголемяване на субтитрите.Мойте субтитри са малки и малко се напрягам да ги виждам.
Пишете ми. Благодаря.
Понеже не видях във форума - има ли ъпдейт за Elite PV-371X за уголемяване на субтитрите.Мойте субтитри са малки и малко се напрягам да ги виждам.
Пишете ми. Благодаря.
vasilg - дай един мейл да ти изпратя точния ъпдейт с всички новости и идеален шрифт.
Прати го и на мен... майл в профила ми...
Какви са "всички новости"? DTS, Nero Digital? На базата на кои ъпдейт е правен? На RDK ли е шрифта?
мейла ми е georgige@abv.bg , ще съм ти много благодарен ако ми го изпратиш.
Благодаря предварително.
за да не се претрупва темата проверете първо чекмеджето на
www.abv.bg
user: elitedvd
pass: 123456
и ако ви го няма ьпдейта тогава да ви го изпраща човека
кой от 3-те да използвам:
pv_371x_1_servo_89.05.10.00_risk_05.00.06.00_03022006_ND.iso
pv_371x_2_servo_89.05.10.00_risk_05.00.06.00_03022006_ND.iso
pv_371x_servo_07.10.00.00_25112005_TEST.ISO
Тия са без DTS... а тоя пък с DTS не е със субтитри RDK...
В elitedvd няма ъпдейт за 371x с DTS и субтитри RDK...
vasilg - ползвай ъпдейта от папка ELITE DTS...
Трябва ли на BIN файла да му сменя името със това на плейъра примерно - 371.Понеже пробвах с два от ъпдейтите, които са с имена MTK.BIN и плейъра ми изписва "Unkown Disc".Разпознава само този от сайта на Елит който е 371.BIN
Печеш директно NRG файла с Nero и ъпдейтваш...
vasilg - провери си пощата! Пробвай с един от двата варианта и ще стане (те са еднакви, само с различно наименование на файла).
Приятно гледане!!!
vasilg: Я кажи ти кога си купи това двд? аз скоро си взех 371-Х от магазина на Елит на бул. Европа, но не знам в момента с какви субтитри съм - по-добрите или по-лошите...
moderator_S: Човека там ми сложи някакъв ъпдейт дето имаше подръка, питах го, той вика че е последния, ама така и не разбрах кой-точно, та затова не мога да преценя дали субтитрите могат да станат и по-добре
vasilg - как е положението. Как са идеалните субтитри?
А има ли възможност субтитрите да не са бели а примерно тъмножълти? Ако са оцветени биха се четяли по-добре .
Моля и аз за "точния ъпдейт с всички новости и идеален шрифт" Благодая ти предварителноПощата ми е nik_242@abv.bg