Сложих си диск с софтуер за ъпдейт изписа ми ъпдейт детектед натиснах плей и до там... Направи нещо двдто изкара ми диска и сега нищо не прави. Как да си го оправя? Софта беше 371х_2.
Сложих си диск с софтуер за ъпдейт изписа ми ъпдейт детектед натиснах плей и до там... Направи нещо двдто изкара ми диска и сега нищо не прави. Как да си го оправя? Софта беше 371х_2.
Струва ми се че си сгрешил като си натиснал бутон трябвало е да изчакаш да се ъпдейтне и да се появи логото на Елит поне на някои плейъри е така
Аз не си спомням да съм натискал друг бутон освен плей. А този бутон го натиснах защото така ми пишеше. Прес плей то контине или нещо такова беше. А точно след 3-4 сек ми изкара диска. Сега какво мога да правя ?
Ако действително е "умрял" /опитай да го спреш от тока и пуснеш/ остава варианта да се флашне с кабел. назад в темата е писано за това. Операцията е относително лесна и бърза. Неприятното е, че трябва да се намери работещ кабел и да се разглоби плеера.
При флашването - плей и вадене на диска до рестартирането му минава известно време /при мен около 5 мин./ и не трябва да се пипа нищо /и да се молиш да не спре или премигне тока/.