Какъв Media Player има ,които разпознава(чете) Български субтитлес ?
Търся да си взема нещичко на прелична цена .
Моля някои ако знае няква марка модел да я сподели с останалите
Какъв Media Player има ,които разпознава(чете) Български субтитлес ?
Търся да си взема нещичко на прелична цена .
Моля някои ако знае няква марка модел да я сподели с останалите
за divx dvd player ли говориш?
MediaDiskhttp://www.chiligreen.com/shop/produkte.asp?typ=62Първоначално публикувано от FearMe
Нещо като Media Disk, Media DiskII
Да добро е но за съжаление кинтите са му много нормално един DVD player с хард диск 160гб е около 220€Първоначално публикувано от Eddie
Ами вземи си едно Neo с USB за 50 лева и някакъв външен хард (кутия 30 лв + 20лв - 40гб втора ръка) и за 100 лева ще имаш ДВД/DivX с 40Гб хардПървоначално публикувано от Compare
Добра идея Eddie ! Правя го това с цел да не записваме постоянно DVD-та а направо един голям хард диск и готово както си и предложил тоя вариянт, идеален е
Имали DVD Player с USB изход които да се намира или отстрани или отзад някъде
Един приятел ми написа, че Elite 4000 USB модела разпознавал 160Гб хард - тук из форума също имаше някакви постове. За Нео-то, което съм писал - трябва да се провери до колко големи хардове чете - лично аз не съм фен и на двете марки и нямам подръка нито единия от тях.
И аз не съм от големите фенове на Нео или Елите !Мерси за идеята и насоката ще потарся и аз нещичко поне вече знам какво да питам по конкретноПървоначално публикувано от Eddie