Re:Media Player  Popcorn Hour NMT A-110
  При възможност за изпълнение бих препоръчал следното - двата твърди диска се свързват към някакъв компютър директно чрез SATA и евентуално драйвер за EXT3 и за 2-3 часа си готов. Аз лично по този начин си смених един пълен 1.5 TB. Малко е неудобно това, че трябва да извадиш дисковете от плейърите, но все пак го правиш само веднъж, докато прехвърлиш данните. Успех!

А, и още нещо - не ти препоръчвам директно прехвърляне между плейърите чрез техния контрол. Понякога се губи информация.
  Мерси, kirretto. Обаче имам само ноутбук и няма как да ги вържа към него директно.
Обмислям варианта да свържа двата попкорна през техния USB slave към USB-тата на лаптопа.
С Ext2fsd ще стане ли (с Win7 съм) или трябва да инсталирам нещо друго за да видя хардовете на пуканките?
  Ами да, при твоя случай този вариант на прехвърляне е най-добър.
Щом си с Windows използвай Ext2Fsd, друго не ти трябва.
  Благодаря на всички, които писаха по темата.
Успях да свържа двете пуканки към лаптопа и сега точа файловете с около 7-8 МБ/сек.
Не е много, но това е най-доброто което усях да постигна.

За всички, които ще правят подобен трансфер на данни, ще добавя само че могат да имат трудности прои свързването на А-110 с компютъра - аз дълго не успявах да видя харда на старат пуканка, въпреки че имах инсталиран Ext2fsd.
Проблемът се реши след като спрях FTP сървъра от менюто на А-110 и рестартирах.
  Колеги някой тествал ли е най-новия фирм за пуканката?
+ и - ?
   Цитат:

Първоначално публикувано от tattoo777  
 Колеги някой тествал ли е най-новия фирм за пуканката?
+ и - ?

Цитат:

Първоначално публикувано от kirretto  
 Реших сам да опитам новия фирм и - о, щастие! Оправили са проблема с header compression-отметката при новите mkvtools.
DTS drop-овете също са оправили. Бравос!

Цитат:

Първоначално публикувано от Samisam  
 Настройките за смяна на езика на субтитрите изчезват много бързо.Другото върви-засега.

Цитат:

Първоначално публикувано от kirretto  
 Да, има си някои неудобства този новия, все пак е базиран на августовското издание. Аз затова и харесвах повече мартенския фирм. Но при положение, че сега са оправили два доста съществени проблема, аз лично съм склонен да преглътна тези все пак незначителни неудобства.

Нямах абсолютно каквито и да са проблеми или странности при смяната на фирмуеъра. Направих я чрез флашка.

Здравейте!

И аз се присъединявам към групата щастливи собственици на Popcorn A-110.Бих искал да попитам за съвет как да си навържа цялата система-LG 37LH5000,Popcorn-A110 и Home Cinema Samsung HT-TZ222 5.1 и Netgear Wireless Router и лаптоп, а вече и съм абонат и на COOLBOX цифрова STB Motorola(HDMI).Разполагам с 1 оптичен кабел и 2 HDMI.

P.S До момента успях да вържа пуканката с рутера и лаптопа :)!

Благодаря Ви предварително!

Весело посрещане на 2011 :)!

Връзваш плеъра с дом. кино по оптиката, слагаш натройките на плеъра на Digital. HDMI от плеъра в телевизора.
  моля за помощ!
Как (от къде) мога да си купя ново дистанционно за PCH A-110

Заслужава ли си новия ъпдейт от 23.12.2010?
След оправянето на двата проблеми предполагам не са се появили някой други нови изненади?
Аз съм все още с мартенския.
   Цитат:

Първоначално публикувано от kraspb  
 моля за помощ!
Как (от къде) мога да си купя ново дистанционно за PCH A-110

Дистанционното за А-200 става и за А-110. Така че може такова да си купиш.
  Ъпдейтнах с новия от декември и за момента всичко е О.К.
Наистина дразнещите бъгове са оправени и нямам никакви забележки!
Може да се каже, че една идея сега работи по-добре плеъра.
  Тази тема стана прекалено голяма и неудобна за поддръжка.

Ползвайте я като полезен архив, а текущите въпроси и впечатления можете да споделите в продължението на тази тема:
 Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2